Vivian
Vivian Entertainment 9 jun 2016
Leestijd: 9 minuten

De sterren van The Hills: zo zien ze er nu uit!

Het drama, de liefde, ambities, vriendschappen, nog meer drama, wij konden er geen genoeg van krijgen en zaten elke week weer aan de buis gekluisterd. Het voelt als de dag van gisteren dat we voor het eerst dat heerlijke deuntje van Natasha Bedingfield’s ‘Unwritten’ hoorden, maar inmiddels is dat alweer tien jaar geleden! Dat roept bij ons de vraag op hoe het nu met de sterren van The Hills is. Is Speidi nog bij elkaar? Hebben Lauren en Heidi het ooit nog goedgemaakt? En waar hangen bad boys Jason Wahler en Justin Bobby tegenwoordig uit?

Lauren Conrad
Misschien wel het bekendste gezicht van de televisieshow. Ze was slechts twintig jaar toen ze na haar rol in Laguna Beach begon aan een nieuw hoofdstuk: The Hills. Hierin volgden we ‘L.C.’ terwijl ze het probeerde te maken in de modewereld. Na zes seizoenen vol ups and downs kwam er een einde aan The Hills, maar daarmee niet aan de carrière van Lauren. In 2009 bracht ze haar eerste boek L.A. Candy uit, die zeven weken lang op nummer één stond in de New York Times Bestseller list – een goed begin van haar schrijverscarrière. Daarna volgden onder andere Sweet Little Lies en Sugar & Spice. Maar ook in de modewereld is Lauren nog steeds een grote naam. In 2011 richtte ze haar eigen kledinglijn Paper Crown op, wat nog steeds een daverend succes is.

Na relaties met bekende namen als Brody Jenner, Jason Wahler en Stephen Coletti trouwde Lauren in 2014 na een relatie van 2,5 jaar met William Tell – de voormalig gitarist van de Amerikaanse rockband Something Corporate.

Links: Lauren in 2006. Rechts: Lauren in 2016.

Audrina Patridge
Audrina was misschien wel het meest bekend vanwege haar knipperlichtrelatie met bad boy Justin Bobby. In 2010, vlak na het eind van The Hills, deed ze mee aan Dancing with the Stars, waar ze zevende werd. Daarnaast kreeg Audrina in april 2011 haar eigen realityshow, genaamd Audrina. Helaas voldeed de show niet aan de verwachtingen en kwam er in juni datzelfde jaar een eind aan. Maar er kwam geen einde aan de televisiecarrière van Audrina. Zo presenteerde ze het reisprogramma 1st Look van NBC en speelde ze rollen in Scary Movie 5, Dream Maker en Sorority Row.

Sinds 2008 heeft ze een relatie met BMX’er Corey Bohan. Eind 2015 vroeg hij haar ten huwelijk, waarna het nóg leukere nieuws kwam dat de twee in verwachting waren van hun eerste dochter.

Links: Audrina in 2006. Rechts: Audrina in 2016.

Heidi Montag
Heidi en Spencer waren misschien wel het meest besproken stel van The Hills. Waar Heidi en Lauren in het begin van de serie nog beste vriendinnen waren, ging dit snel over toen Spencer in the picture kwam. We hoopten dat alles goed zou komen tussen Lauren en Heidi, maar we waren stiekem toch ook wel een beetje geobsedeerd door het drama dat Heidi en Spencers relatie met zich meebracht. Helaas is het nooit echt goedgekomen tussen de twee former BFF’s, hoewel Lauren uiteindelijk wel naar Heidi’s bruiloft is gekomen. Dat Lauren hiertoe verplicht werd door de producers, hoorden we pas een tijdje geleden.

In 2008 bracht Heidi haar single Higher uit, waar veel kritiek op kwam. Maar daar liet ze zich niet door tegenhouden en zo bracht ze in 2010 haar debuutalbum Superficial uit, met onder andere de singles: Fashion, Overdosin en Body Language. Prachtige titels, Heidi.

Links: Heidi in 2007. Rechts: Heidi in 2013.

Na al dit drama staat Heidi voornamelijk bekend om haar extensieve plastische chirurgie. In 2009 had ze tien cosmetische ingrepen op één dag laten uitvoeren: een wenkbrauwlift, oorcorrectie, kaak/kincorrectie, een revisie van de eerdere rhinoplastie, vetinjecties in lippen en jukbeenderen, een extra botox-behandeling, een revisie van haar borstvergroting, onderrugcorrectie, vetinjecties in billen en liposuctie van haar benen. Het jonge meisje dat in 2006 haar avontuur in The Hills begon, ziet er nu een stuk anders uit.

Misschien nog wel het meest verbazingwekkende is dat Heidi en Spencer na zes jaar nog altijd getrouwd zijn. De twee doen er nog altijd alles aan om in de publiciteit te blijven, bellen constant paparazzi als ze op het strand zijn en verschenen samen in shows als I’m a Celebrity… Get Me Out of Here, Celebrity Big Brother en Marriage Boot Camp. Ook zijn de twee erg actief op Snapchat, waar ze er wel van houden om dagelijks een glaasje wijn (of twee, of drie) te drinken.

Links: Heidi en Spencer in 2007. Rechts: Heidi en Spencer in 2015.

Kristin Cavallari
Net als Lauren begon Kristins tv-carrière bij Laguna Beach. Hier waren de twee al rivalen, wat ze in The Hills gewoon voortzetten. Na het einde van de realityshow was Kristin nog lang niet klaar met het tv-wereldje. Zo speelde ze rollen in Veronica Mars en CSI: NY. Ook deed ze, net als Audrina, mee met Dancing with the Stars. Helaas schopte ze het niet zo ver als haar ex-collega: na slechts drie weken werd ze al weggestemd. Tegenwoordig heeft Kristin het realityleven grotendeels ingeruild voor haar eigen huisje, boompje, beestje. In 2013 trouwde ze met American football-speler Jay Cutler. Sindsdien hebben de twee drie kinderen verwelkomd in hun leven: Camden, Jaxon en Saylor.

Links: Kristin in 2006. Rechts: Kristin in 2016.

Whitney Port
Net als Lauren was Whitney stagiaire bij Teen Vogue. In 2008 stopte ze met The Hills, omdat ze naar New York verhuisde. Hier startte ze met haar eigen realityshow, genaamd The City, die van 2008 tot 2010 op televisie verscheen. Tijdens het programma kreeg ze onder andere een baan bij Diane von Fürstenberg aangeboden en kreeg ze de kans om haar eigen kledinglijn via People’s Revolution te lanceren. Een kans die ze met open armen aannam, en zo ontstond in 2009 Whitney Eve.

Naast het succes van haar kledinglijn verscheen Whitney onder andere als jurylid bij Ireland’s Next Top Model en Genuine Ken: The Search for the Great American Boyfriend. Ook schreef ze in 2011 een boek over haar leven, genaamd True Whit: Designing a Life of Style, Beauty, and Fun.

Tijdens de opnames van The City ontmoette Whitney producer Tim Rosenman, met wie ze sinds 2012 een relatie heeft. In 2015 stapte het stel in het huwelijksbootje.

Links: Whitney in 2007. Rechts: Whitney in 2016.

Lo Bosworth
Lo is al sinds het begin van Laguna Beach de rechterhand van Lauren, en ook in The Hills waren ze beste vriendinnen. In 2011 bracht ze haar eerste boek uit, The Lo Down. Daarnaast lanceerde ze een website met dezelfde naam, waar je van alles kunt vinden over mode, beauty, koken en roddels. Samen met vriendin Christianne Amodio richtte ze Revelry House op, een bedrijf voor onder andere leuke spullen voor feestjes, recepten en afspeellijsten – om elk feest een stukje makkelijker te maken.

Links: Lo in 2007. Rechts: Lo in 2015.

Stephanie Pratt
Toen Spencers kleine zusje Stephanie zich in 2008 bij de cast van The Hills voegde, klikte het meteen met Lauren. Hier waren Spencer en Heidi natuurlijk niet zo van gediend, wat voor nóg meer drama zorgde. Wat velen misschien niet weten, is dat Stephanie voor The Hills jaren kampte met boulimia en een crystal meth-verslaving. Hoewel ze tijdens de opnames van de realityshow grotendeels clean was, werd de druk van Hollywood haar toch te veel. Na The Hills richtte Stephanie zich dan ook op het buitenland; Engeland in het specifiek. Zo verscheen ze in Celebrity Big Brother en Made in Chelsea. In 2015 bracht ze haar eerste boek uit, getiteld Made in Reality. Hierin vertelt ze alles over het leven achter de schermen bij een realityshow en de tol die dit van haar gezondheid eist.

Links: Stephanie in 2008. Rechts: Stephanie in 2016.

Brody Jenner
Brody kwam voor het eerst in beeld toen hij in 2007 een relatie kreeg met Lauren. Daarnaast was hij ook goede vrienden met Spencer. Lauren en Spencer konden het natuurlijk niet zo goed met elkaar vinden, wat ook tussen de bromance van Brody en Spencer – je voelt het al aankomen – voor flink wat drama zorgde. Naast The Hills kennen we Brody natuurlijk ook als zoon van Caitlyn Jenner (toen nog Bruce), naast wie hij in 2007 voor het eerst in Keeping Up with the Kardashians verscheen. Daarnaast verscheen hij in wat minder bekende realityshows als Bromance, The Playboy Morning Show en Sex with Brody.

Buiten de realityshows om stond Brody nogal bekend als een player die achter beroemde vrouwen aanzat. Zo heeft hij relaties gehad met Avril Lavigne, Nicole Richie en Playmate of the Year Jayde Nicole. In 2013 kreeg hij een serieuze relatie met blogger Kaitlynn Carter en vroeg haar begin 2016 ten huwelijk.

Links: Brody in 2007. Rechts: Brody in 2016.

Jason Wahler
Jason was de ultieme bad boy. Vanaf het moment dat hij met Jessica van Laguna Beach datete tot het moment dat hij vreemdging. En vanaf het moment dat hij in The Hills een relatie kreeg met Lauren tot het moment dat hij nóg een keer vreemdging met Jessica. Hij was de boy we loved to hate. Tijdens de show leek het alsof hij alleen anderen kwetste, maar zelf ging hij ook door een duistere periode heen. Na drie seizoenen stopte hij met The Hills vanwege zijn alcohol- en drugsverslaving. Tussen 2007 en 2010 is hij verschillende keren naar rehab geweest, verscheen hij in het vierde seizoen van Celebrity Rehab with Dr. Drew en op zijn laagste moment probeerde hij zichzelf van het leven te beroven. Inmiddels is hij clean en heeft hij een sober living facility in Orange County geopend, om mensen met dezelfde problemen als hij te helpen. In 2013 trouwde hij met model Ashley Slack en de twee zijn nog steeds samen. Ze hopen in 2017 een gezinnetje te stichten.

Links: Jason in 2006. Rechts: Jason in 2013.

Justin Bobby
Net zo’n bad boy was Justin Bobby, de sexy haarstylist die Audrina’s hart keer op keer brak. Nadat The Hills in 2010 eindigde, dook Justin een jaar lang onder in Nicaragua onder om de publiciteit te vermijden. Daarna opende hij verschillende salons in onder andere Californië en New York en hij ontwikkelde zijn eigen haarverzorgingslijn Brush Your Hair. Inmiddels lijkt hij langzamerhand weer een beetje in the public eye te verschijnen, want hij heeft samen met drummer Dave Dariani de tweemansband BobbyrocK opgericht. Hoewel de band nog geen nummer één op zijn naam heeft staan, moeten wij zeggen dat dit rockplaatje héél goed bij Justin Bobby past. Once a bad boy, always a bad boy.

Links: Justin in 2009. Rechts: Justin in 2015.

Bron foto’s: Getty

Benieuwd hoe Lauren Conrad woont? Neem nu een kijkje in haar prachtige huis in Beverly Hills:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De sterren van The Hills: zo zien ze er nu uit!
Sluiten