Dé tip voor meer zelfvertrouwen volgens niemand minder dan Rihanna

Rihanna is een badass lady, heeft schijt aan iedereen en doet wat ze wil. Mede hierdoor is een een vrouw naar ons hart en een voorbeeld voor velen. Je zou het niet verwachten, maar ook Badgalriri heeft wel eens last van zenuwen en een gebrek aan zelfvertrouwen. Vlakvoor haar show tijdens New York Fashion Week deelde ze haar geheim voor meer zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen

Er zijn van die momenten dat de moed je in de schoenen zakt en je zelfvertrouwen ver te zoeken is. Bijvoorbeeld wanneer je een belangrijke presentatie moet geven voor een groot publiek, wanneer je een dansvoorstelling hebt of gewoon voor die tweede date met je potentiële lover.

Dat geeft allemaal niet, want daar hebben we allemaal wel eens last van. Rihanna bewijst dat ze ook maar een mens van vlees en bloed is, door toe te geven dat ook zij last heeft van een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze zou Badgalriri niet zijn als ze hier geen oplossing voor had.

De gouden tip aldus Rihanna

Rihanna en zelfvertrouwen, twee woorden die vaak in één zin worden genoemd. En dat is niet zo gek: deze 31-jarige zangeres, mode-ontwerper en activist lijkt succesvol in alles wat ze doet. Toch bekende ze onlangs dat ook zij wel eens last heeft van zenuwen en een ontbrekend gevoel van zelfvertrouwen.

Wat Rihanna op zo’n moment doet? Ze doet alsof er niks aan de hand is en negeert het gevoel. Zo zegt ze: “Ik kan mezelf wel in slaap huilen en blijven balen, maar daar schiet ik helemaal niks mee op. Zonde van alle tranen.” Wijze woorden van Riri, zo kennen we haar.

De volgende keer dat jouw zelfvertrouwen je in de steek laat, dan doe je dus alsof er niks aan de hand is. Want laten we wel wezen: je mag er toch gewoon zijn?

Lees ook: Zenuwachtig voor je date? Met deze 5 tips geef jij je zelfvertrouwen een boost

Elle UK

Reageer op artikel:
Dé tip voor meer zelfvertrouwen volgens niemand minder dan Rihanna
Sluiten