Love & Life 10 aug 2018 admin

Op deze leeftijd ontmoet de gemiddelde persoon de ware

De ware. Iedereen zoekt zijn of haar ware. Toch weten we nooit wanneer we de liefde van ons leven tegen het lijf lopen. Tot nu, want er is eindelijk duidelijk over de leeftijd waarop we Mr. of Mrs. perfect ontmoeten. Tenminste, als we Match.com mogen geloven.

De ware

De ware mag elk moment van de dag van ons wel even door de deur komen lopen. Maar wat is de gemiddel leeftijd waarop we de persoon ontmoeten met wie we de rest van ons leven gaan delen? Dat is een vraag die ons lang bezighoudt.

Gelukkig is er onderzoek naar gedaan en hebben we eindelijk een antwoord. Datingsite Match.com heeft een groot onderzoek gedaan om erachter te komen naar de gemiddelde leeftijd waarop de ware liefde ontmoet wordt.

Het onderzoek

Het onderzoek heeft gekeken naar mannen én vrouwen. De mensen die meewerkten aan het onderzoek werden gevraagd naar het moment waarop zij hun partner ontmoetten. Daarnaast werden ook dingen gevraagd zoals het moment waarom de relatie Facebook-official werd.

Dus, wat is de gemiddelde leeftijd? Uit het onderzoek komt naar voren dat vrouwen iets eerder hun ware liefde ontmoeten dan mannen. Lucky us. Dit is over het algemeen op 25-jarige leeftijd. Bij mannen is het dus iets later, namelijk op 28-jarige leeftijd. Dus, pak je 25e verjaardag maar groot aan, want je weet nooit wie je dan ontmoet.

Natuurlijk is het een gemiddelde en mag je het met een flinke korrel zout nemen. Huil jezelf echt niet in slaap als je de 25 bent gepasseerd en de ware nog niet hebt gevonden.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Op deze leeftijd ontmoet de gemiddelde persoon de ware
Sluiten