Deze fan-theorie over Karen met de Mexicaanse lasagne in Dead To Me is heftig

Bovenaan onze lijst met Netflix-verlavingen? De serie Dead To Me. De donkere humor in de Netflix-serie is fantastisch en wij hebben het eerste seizoen in precies twee avonden gekeken, sorry not sorry. Als jij het ook kijkt, weet je vast wie buurvrouw Karen met de Mexicaanse lasagne is. Er gaat een fan-theorie over haar rond en die wil je horen. Spoiler alert!

Als je de serie net zoals wij binnen een paar dagen hebt gekeken, zat je waarschijnlijk ook met een open mond te kijken naar de ontknoping. Deze fan-theorie over de dood van Steve is hef-tig.

Dead To Me Netflix-serie

We zien natuurlijk aan het einde van seizoen 1 dat Steve vermoord is. De makers van de serie laten ons denken dat Jen degene is die dit gedaan heeft, maar een fan-theorie beweert iets heel anders.

dead to me netflix theorie

Fan-theorie over Dead To Me

Iemand op Reddit heeft namelijk een theorie over buurvrouw Karen die met de Mexicaanse lasagne langskomt in de eerste aflevering. Volgens de post is het geen toeval dat Karen ineens weer in de serie komt in de laatste aflevering. Het is volgens de theorie juist een hint dat Karen in het tweede seizoen een grotere rol gaat spelen.

Een hele grote rol waarschijnlijk, want zij zou deze zijn die daadwerkelijk Steve heeft neergeschoten. Volgens de theorie is Karen naar Jens huis geslopen om te kijken wat er aan de hand was toen het alarm daar afging. We weten namelijk allemaal hoe geobsedeerd Jen is met beveiligingssystemen.

Terwijl het Alarm Charlie probeerde binnen te houden, zou het niet ondenkbaar zijn dat Karen daar even blijft hangen met haar geweer (want we weten dat ze van geweren houdt) om te kijken wat er aan de hand is. Op dat moment ziet ze de heftige discussie tussen Steve en Jen en zou ze hebben geschoten. Zou kunnen, toch? Hoe heftig zou dit zijn. To be continued

Cosmpolitan

Reageer op artikel:
Deze fan-theorie over Karen met de Mexicaanse lasagne in Dead To Me is heftig
Sluiten