Een verwijderde scène van Bird Box vertelt eindelijk hoe het monster eruitziet

De film Bird Box is mega spannend en zorgt ook voor de nodige speculaties. Wij hebben de film natuurlijk ook allang bekeken en alle fans vragen zich één ding af: hoe ziet het enge monster er nou eigenlijk echt uit? Daar hebben we nu eindelijk antwoord op dankzij een deleted scene.

Grote kans dat jij de angstaanjagende film Bird Box al hebt gezien. De film is al meer dan 45 miljoen keer bekeken op Netflix in slechts zeven dagen. Je kan dus wel zeggen dat dit dé film van het jaar is. Niet gek, want de film is ook onwijs goed. Elke minuut zit je in spanning en duim je dat het goed afloopt.

Het onzichtbare monster bezorgt ons ook de kriebels, ondanks dat we niet weten hoe dit wezen eruitziet. Er schijnt nu een deleted scene te zijn, waarin de identiteit van het monster bekend wordt gemaakt.

Zo ziet het monster er dus uit

Het is dus algemeen bekend dat de film Bird Box retespannend is. Als je de film nog niet hebt gezien, heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd.

Daarom hier even een kleine recap voor je: zodra de mensen in de film even naar buiten kijken, krijgen ze al de neiging om zelfmoord te plegen op de meest lugubere manier. Iedereen ziet weer een ander soort monster, die ze ook wel ‘entities‘ noemen.

Dit wezen probeert mensen dus ervan te overtuigen om zichzelf van het leven te beroven. Hoe het monster eruitziet, is nog een groot raadsel. Veel mensen speculeren over het wezen die de mensheid tot deze daden leidt.

Gelukkig vertelt Sandra Bullock, de hoofdrolspeelster, over een deleted scene en hoe deze boze gedaante eruitziet. “It was a green man with a horrific baby face. It was snake-like, and I was like, ‘I don’t want to see it when it first happens. Just bring it into the room. We’ll shoot the scene.’ I turn and he’s like this [growling at me.] It’s making me laugh. It was just a long fat baby.”

Anticlimax

Een baby face dus. Geen groot monster met zes tentakels en scherpe tanden, maar gewoon een baby face. We geven eerlijk toe, dit is een beetje een anticlimax. De makers van de film hadden er dan ook voor gekozen om de scene eruit te laten. Waarom? Ze wilden het graag een mysterie houden.

Nou dat is gelukt. Volgens hen is de film sterker als je niet weet hoe de donkere kracht eruitziet en daar zijn we het wel mee eens.

“Whatever those beings are, they tap into your deepest fear. Everybody’s deepest fear is going to be different from the other person. I think to suddenly take upon a concrete shape in order to illustrate that becomes weak. Where the conceit is really strong, then trying to illustrate it is kind of almost meaningless. So it would have been the wrong decision,” vertelt Susanne Bier, de regisseuse van de film.

Hè hè, nu hoeven we dus niet meer te speculeren en hebben we eindelijk een beeld bij onze grote nachtmerrie. Wel iets anders dan verwacht, maar dat maakt de film niet minder spannend. 

Dit gaan volgens IMDb de 10 grootste en beste films van 2019 worden

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

 

Elle

Reageer op artikel:
Een verwijderde scène van Bird Box vertelt eindelijk hoe het monster eruitziet
Sluiten