Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Food 9 jan 2019

Amsterdammers opgelet – Deliveroo komt met een bike-in vol gezond eten

Het is januari en dat betekent dat veel mensen nog steeds lekker gaan op hun goede voornemens. Voor iedereen die januari met gezond eten is begonnen, heeft Deliveroo een hele chille actie. Deze donderdag komt de bezorgdienst namelijk met een bike-in (net als een drive-in dus) voor heerlijk gezond eten.

Deliveroo’s gezonde bike-in

Vroeger was gezond eten bestellen nog best een uitdaging en bestonden bezorgdiensten voornamelijk uit pizza en patat (geen problemen mee, though). Dat is nu wel anders met alle fit girl proof gerechten die te bestellen zijn op bezorgdiensten.

Maar goed, we weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben het best moeilijk met het laten staan van die heerlijke met kaas bestrooide pizza’s. Gelukkig is daar Deliveroo, die het ons een heel stuk makkelijker maakt om gezond én lekker te eten.

Gratis gezond eten

Aankomende donderdag 10 januari staat de drive-in van Deliveroo ter hoogte van de Wiebrug aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. Hier kan je de hele dag gratis (!) gezonde snacks uit de luikjes halen. Lui met de auto gaan wordt dus niet gewaardeerd want de bike-in is alleen voor fietsers. Da’s namelijk wel zo gezond en goed voor het milieu.

In de fietsbar is steeds plek voor vier hongerige fietsers die de discipline nog hebben om al het ongezonde eten te laten liggen en gezond te komen eten bij Deliveroo. Zo scoor je hier super lekkere poké bowls, salades, sandwiches, sapjes en vegetarische wraps.

Van 07:00 tot 10:00 kunnen de Amsterdammers terecht voor een gezond ontbijtje, tussen 12:00 en 14:00 scoor je hier een lekkere lunch en het gezonde diner wacht op je tussen 16:30 en 19:30. Helaas is het maar één dag, dus pak je kans morgen en fiets dat gezonde voornemen er zo in.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze 20 lunches zijn gezond én bevatten minder dan 400 calorieën

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Amsterdammers opgelet – Deliveroo komt met een bike-in vol gezond eten
Sluiten