Demi Lovato zit nog steeds in een afkickkliniek en is 90 dagen clean

Laten we de maandagochtend vooral even positief beginnen: Demi Lovato is negentig dagen clean. Haar moeder, Dianna De La Garza, laat weten dat het een stuk beter gaat met haar sinds ze is begonnen met de behandeling voor haar verslaving.

Demi Lovato is 90 dagen clean

Afgelopen weekend liet Dianna De La Garza, Demi Lovato’s moeder, via de Daily Mail weten dat Demi het super goed doet in de afkickkliniek. Zo goed zelfs, dat ze al negentig dagen nuchter is. Mocht je het vergeten zijn, Demi werd 24 juli met spoed naar het ziekenhuis gebracht na aanleiding van een intense overdosis. Ze was destijds buiten bewustzijn.

Na een tijdje in het ziekenhuis te hebben gelegen om beter te worden, is de zangeres opgenomen in rehab. Hier werkt ze keihard om van haar alcohol– en drugsverslaving af te komen. Ze neemt haar behandeling heel serieus en het zou al een stuk beter gaan sinds ze is opgenomen.

Instagram post by Demi Lovato * Aug 5, 2018 at 8:53pm UTC

6.5m Likes, 333.8k Comments – Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram

Trots op Demi

Dianna laat weten dat ze trots is op het feit dat haar 26-jarige dochter keihard aan het werken is om nuchter te worden. Ze zegt: “She has 90 days and I couldn’t be more thankful or more proud of her because addiction being a disease is work. It’s very hard and there are no short cuts.”

Laten we hopen dat Demi op deze manier haar behandeling voortzet.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Demi Lovato’s zusje vertelt hoe het met Demi gaat in de afkickkliniek

Daily Mail

Reageer op artikel:
Demi Lovato zit nog steeds in een afkickkliniek en is 90 dagen clean
Sluiten