Demi Lovato is zes maanden clean en viert deze mijlpaal op Instagram

Demi Lovato is nu een half jaar clean, een bijzonder moment dat gevierd mag worden. De zangeres heeft een zware tijd achter de rug. Afgelopen zomer werd ze opgenomen in een afkickkliniek nadat ze een overdosis drugs had genomen. In de tussentijd heeft Demi hard aan zichzelf gewerkt.

Demi’s overdosis

Demi heeft nooit een geheim gemaakt van haar verslavingen. Al enige tijd worstelde ze met problemen en ze is al eerder in een kliniek terechtgekomen. Lange tijd leek het goed te gaan, maar afgelopen zomer ging het weer goed mis. Demi werd in haar huis gevonden door vrienden en de overdosis was haar bijna fataal geworden. De maat was vol en er moest duidelijk iets gebeuren. Demi heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en hard aan zichzelf gewerkt. De zangeres is nu van alle drugs en alcohol af en focust zich op de toekomst.

Mijlpaal

Nu is ze dus een half jaar clean en dat is een hele prestatie. De zangeres laat dit niet zomaar aan zich voorbijgaan en vierde deze mijlpaal dan ook met haar team. Op Instagram deelde ze een foto van een lekker stuk taart dat ze van haar team heeft gekregen. “Happy 6 mo we are so fucking proud of you!” staat op het kaartje.

Demi Lovato zes maanden clean

We zijn blij om te zien dat het zo veel beter met Demi gaat dan een half jaar terug. We hopen dat Demi zo sterk blijft als dat we haar nu zien.

Demi Lovato post weer op Instagram en heeft gelijk een belangrijke boodschap

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Demi Lovato is zes maanden clean en viert deze mijlpaal op Instagram
Sluiten