Sukkels noemen Demi Lovato dik sinds ze net uit rehab is en WTF?!

Demi Lovato is amper een week uit de afkickkliniek na negentig dagen clean te zijn, maar ze krijgt nu alweer een hele dosis shit over zich heen. Een aantal lowlifers hebben het lef om haar te fatshamen.

Demi Lovato uit rehab

Demi Lovato heeft maanden keihard gestreden om van haar drugs- en alcoholverslaving af te komen. Toen ze negentig dagen clean was, mocht ze weer naar huis. Nadat ze uit rehab is gegaan, is ze zo min mogelijk in de spotlights. We hebben haar gespot met vrienden in restaurants en ze ziet er super goed uit.

Het enige wat we van haar hebben gezien op social media is een foto waarin ze haar volgers aanspoort om te gaan stemmen.

I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your voice is heard!? ?? now go out and #VOTE!!!!

6.4m Likes, 209.8k Comments – Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: “I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your…”

Demi wordt dik genoemd

Laatst was de zangeres gefotografeerd door de paparazzi toen ze een koffietje ging halen in Los Angeles. Ze droeg een spijkerjasje en een wit T-shirt en zag er hartstikke gezond uit. Maar in plaats van dat mensen het erover hebben dat Demi levend en gezond is, zien mensen dit als kans om haar dik te noemen.

Demi Lovato News Media on Twitter

Demi Lovato out and about in Los Angeles, CA – November 7th

Even serieus, what the actual f**k? Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om een overdosis te overleven en clean te worden, moet ze nu ook nog een hele zooi aan fat-shaming berichten krijgen.

demi lovato dik genoemd
demi Lovato dik genoemd

Op het instagram account van @justjared staat dezelfde foto en ook daar plaatsen mensen de ene nare comment na de andere. Mensen fatshamen slaat sowieso al helemaal nergens op. Zeker mensen die eetproblemen hebben, moet je met rust laten. Demi heeft ook issues gehad met eten en ze is erg open geweest over body positivity.

demi Lovato dik genoemd
demi Lovato dik genoemd
demi Lovato dik genoemd
demi Lovato dik genoemd

Laten we hopen dat Demi deze comments allemaal niet leest en gewoon lekker haar eigen ding doet.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Demi Lovato post weer op Instagram en heeft gelijk een belangrijke boodschap

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Babe

Reageer op artikel:
Sukkels noemen Demi Lovato dik sinds ze net uit rehab is en WTF?!
Sluiten