Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 22 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato ontvolgde Selena Gomez en anderen op Instagram voor eigen bestwil

Demi Lovato verliet een tijd geleden de afkickkliniek. Ze voelt zich op dit moment goed, maar blijft werken aan haar gezondheid. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Demi een aantal accounts ontvolgde op Instagram, waaronder die van Selena Gomez.

Demi Lovato op Instagram

Demi heeft een aantal keer op de ontvolg button van Instagram geklikt. Hoe we dat weten? Omdat sommige mensen el-ke stap volgen die celebrities nemen en het iemand was opgevallen dat ze opeens een aantal mensen niet volgde (waar ze dat eerst wel deed). Zo verwijderde ze binnen één klik foto’s van mede-Disneyster Selena Gomez, Nick Jonas en rapper Iggy Azalea van haar tijdlijn.

Doei Selena Gomez

Demi en Selena gaan way back, maar hebben nu geen contact meer. Afgelopen tijd besloot Demi dat het tijd was haar en andere beroemdheden ook op social media uit haar leven te crtl, alt, deleten. Dit heeft volgens een bron alles te maken met het feit dat ze zich op zichzelf wil focussen en ‘moeilijke relaties’ zoveel mogelijk wil vermijden. Op zich niet gek als je nagaat wat ze heeft meegemaakt, dan wil je graag mensen om je heen die jij op dat moment nodig hebt.

Een bron zegt over de situatie: “She needs to surround herself with those that support her goals and stay away from any negativity. Demi has come a very long way. She’s grown emotionally and matured a great deal through this process.”

Ze vermijdt mensen in haar sociale kring die haar wisselvallige en onzekere levensstijl van vroeger stimuleerden. De mensen die zij op dit moment in haar leven wil, zijn mensen die haar helpen op het juiste pad te blijven. Sinds ze uit de afkickkliniek is, focust Demi zich op sober zijn én blijven. Ze heeft al eerder een terugval gehad en een goed support system in de vorm van mensen is belangrijk. Blijkbaar horen Selena Gomez, Nick Jonas en Iggy Azalea daar niet (meer) bij.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Sukkels noemen Demi Lovato dik sinds ze net uit rehab is en WTF?!

DailyMail

Reageer op artikel:
Demi Lovato ontvolgde Selena Gomez en anderen op Instagram voor eigen bestwil
Sluiten