Demi Lovato post weer op Instagram en heeft gelijk een belangrijke boodschap

Demi Lovato is een bikkel. Na mentale problemen, een eetstoornis en een alcohol-en drugsverslaving gaat het nu weer goed met haar. Ze heeft de afkickkliniek verlaten en plaatste zo’n twaalf uur geleden voor het eerst in lange tijd een foto op Instagram. En niet zomaar één.

Demi Lovato terug uit afkickkliniek

We zijn ontzettend blij dat het goed – of in ieder geval beter – gaat met Demi Lovato. Ze is negentig dagen clean en mocht de kliniek waarin ze zat verlaten. Ze is terug van weggeweest en heeft gelijk een belangrijke boodschap voor Amerika en iedereen die het wilt horen. Of niet, je luistert maar.

Eerste Instagram foto

De eerste Instagram foto die Demi plaatste sinds haar ontslag uit de kliniek was een verrassende maar logische keuze tegelijk. In Amerika zijn mensen volop aan het stemmen vanwege de midterms en menig celebrity moedigt het Amerikaanse volk aan een retourtje naar de stembussen te nemen.

Ook Demi staat erom bekend dit soort belangrijke onderwerpen te adresseren en dus besloot ze met haar eerste Instagram post in lange tijd gelijk iets goeds te doen.

I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your voice is heard!🗳 🇺🇸 now go out and #VOTE!!!!

80.8k Likes, 7,390 Comments – Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: “I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your…”

Deze foto van Demi in een stemhokje laat zien hoe belangrijk zij het vindt om te stemmen. Ze heeft geen makkelijke tijd achter de rug, maar gaat ondanks alles toch stemmen omdat ze ergens voor staat en ergens in gelooft. Deze boodschap wil ze anderen meegeven: “One vote can make a difference, so make sure your voice is heard! Now go out and VOTE!!!!”. Klare taal lijkt ons zo.

Demi Lovato toont haar cellulite en ‘extra vet’ op Instagram

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Demi Lovato post weer op Instagram en heeft gelijk een belangrijke boodschap
Sluiten