Oeps – Demi Lovato bevestigt per ongeluk alle geruchten rondom haar love life

Demi Lovato is niet langer available op de datingmarkt. De zangeres heeft de geruchten rondom haar relatie met Max Enrich per ongeluk bevestigd. Ze kwam in beeld tijdens een Instagram Live, zonder door te hebben dat er een Live-video gaande was. Oops.

In de video is te zien hoe Demi zich snel achter een handdoek verstopt en uit beeld verdwijnt, maar de oplettende kijker had al lang door wat er aan de hand was.

Demi Lovato en Max Enrich

Lovatics – de fans van de zangeres – zagen het waarschijnlijk al wel aankomen. Demi Lovato liet de laatste tijd al opvallend veel flirty reacties achter op zijn social media. Zo plaatste Max een shirtless foto – we voegen hem voor de aardigheid even toe aan dit artikel, you’re welcome – waar Demi vervolgens op reageerde. Toch had het stel de status van hun relatie nog niet naar buiten gebracht. Tot nu.

View this post on Instagram

when u realize u should’ve packed more for your quarantine stay 😅🤦‍♂️ have a blessed Monday filled with health, happiness, safety, joy, love, & laughter <3

A post shared by MaxEhrich (@maxehrich) on

Instagram Live

Of de twee samen zijn is geen raadsel meer, thanks to de blunder die de zangeres maakte. Max deed een Instagram Live voor zijn volgers. Niks aan de hand, zou je zeggen. Op den duur zit Max achter de piano te spelen, waarna Demi in beeld komt. “I’m on live”, hoor je hem nog fluisteren en ze schiet uit beeld. Niet dat het nog uitmaakte, de oplettende kijker had Demi toch al gespot.

Demi Lovato en Max hebben allebei nog niks over deze – toch wel schattige – blunder gezegd. Het kan natuurlijk ook zijn dat de twee gewoon vrienden zijn die samen in quarantaine zitten. Yeah, right. Wij blijven Demi en Max in ieder geval volgen. Wie weet gebeurt er wel weer iets onverwachts.

Wow – Miley Cyrus vertelt aan Demi Lovato wat body shaming met haar deed

Reageer op artikel:
Oeps – Demi Lovato bevestigt per ongeluk alle geruchten rondom haar love life
Sluiten