Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Demi Lovato scheert haar haren af en haar nieuwe kapsel is amazing

Dat Demi Lovato niet vies is van een beetje verandering als het gaat om kapsels, is nothing new. Want hoewel ze nog maar twee dagen heeft genoten van haar verse blonde lokken, staat de nieuwe transformatie alweer op de Gram.

Waar ze tijdens de People’s Choice Awards nog iedereen verraste met de blonde lokken, verschijnt ze nu met een kort kapsel mét undercut. Deze meid.

Demi Lovato haar nieuwe kapsel

De Amerikaanse zangeres kan echt alles hebben. Dat bewijst haar nieuwe haartransformatie maar weer. Haar lange lokken hebben plaats gemaakt voor een korte coupe met undercut. Op Instagram konden we genieten van de eerste foto’s met dit nieuwe kapsel.

De goudblonde, warrige pixie-cut staat haar amazing. Het haar aan de zijkanten is korter dan het deel bovenop het hoofd, waardoor de bruinere lokken door de de blonde stukken te zien zijn. De achterkant is ook stoer: het is namelijk gemillimeterd én bruin.

Andere achter zich laten

Wat de reden is voor deze transformatie kort nadat ze voor blonde lokken ging (lees: twee dagen), is niet duidelijk. Misschien had ze er gewoon zin in óf wilde ze er wel een hoofdstuk mee afsluiten. Het was afgelopen tijd best een roerige periode voor Demi Lovato, in september dit jaar verbraken Demi en ex Max Ehrich hun verloving, iets meer dan twee maanden nadat de verloving in was gegaan.

Dit hele verhaal werd trouwens ook aangedikt tijdens de People’s Choice Awards, toen Demi tijdens haar openingsmonoloog een rake grap maakte over de hele situatie van het verloven en dan toch niet verloven. Wat de reden ook mag zijn van de nieuwe coupe, een ding is zeker: ze rockt het maar weer. Go Demi.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hold on – Demi Lovato scheert haar haren af en haar nieuwe kapsel is amazing
Sluiten