Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 13 nov 2019

Ahw – Demi Lovato maakt op Instagram bekend dat ze een nieuwe vriend heeft

Het lijkt goed te gaan met actrice en zangeres Demi Lovato. Deze ochtend maakte ze op Instagram bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Daar willen wij natuurlijk alles over weten.

De 27-jarige zangeres date met model Austin Wilson en ze maakten het allebei vanochtend Instagram-official. Hoe lief?

Demi Lovato’s bewogen jaar

Het leven lijkt Demi eindelijk weer toe te lachen en dat is haar gegund. Vorig jaar kreeg de zangeres een overdosis en daarna volgden maanden afkicken en gesprekken met therapeuten. In november 2018 mocht ze de afkickkliniek verlaten en sindsdien lijkt het stukken beter te gaan.

My ❤️…

409.7k Likes, 5,306 Comments – Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: “My ❤️…”

Demi’s nieuwe vriend

De zangeres heeft nu ook nog eens een nieuwe man in haar leven en ze ziet er ontzettend gelukkig uit. Op Instagram maakte ze het nieuws bekend. “My ❤️…” schrijft ze bij de foto van haar en Austin. Ook Austin besluit om de relatie Instagram Official te maken en plaatst een foto van hun twee met de caption “My Love”.

Nu rest ons natuurlijk nog één vraag: wie is deze mysterieuze partner van Demi? De 25-jarige Austin is een model uit Los Angeles. Veel is er niet over hem bekend, maar het is overduidelijk dat de twee super gelukkig samen zijn.

My Love?

58.8k Likes, 894 Comments – ? LA? (@austingwilson) on Instagram: “My Love?”

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ahw – Demi Lovato maakt op Instagram bekend dat ze een nieuwe vriend heeft
Sluiten