Demi Lovato geeft een persoonlijke en gevoelige statement na haar overdosis

Op 24 juli werd Demi Lovato met spoed opgenomen in het ziekenhuis na aanleiding van een overdosis. Na een periode van stilte spreekt Demi nu voor het eerst over wat er is gebeurd.

Demi Lovato’s statement

We hebben de afgelopen twee weken in spanning gewacht op nieuws over de hele toestand rondom Demi. Na het heftige nieuws dat ze een opioïde overdosis heeft genomen, doorbreekt ze nu de stilte.

Op haar Instagram post ze een super persoonlijk en gevoelig bericht. Hierin bedankt ze haar familie, vrienden en fans voor de support die ze heeft gekregen in deze enorm lastige periode.

Instagram post by Demi Lovato * Aug 5, 2018 at 8:53pm UTC

517.5k Likes, 37.4k Comments – Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram

De volgende stap

Volgens verschillende bronnen gaat Demi meteen naar een afkickkliniek zodra ze het ziekenhuis uit mag. Dat hopen we natuurlijk wel. TMZ zegt dat alles al geregeld is met de faciliteit waar Demi behandeld gaat worden, maar haar familie schijnt het nog niet aan de zangeres te hebben gevraagd. Ze willen haar niet van streek maken, wat natuurlijk begrijpelijk is.

Demi is blijkbaar nog steeds in het ziekenhuis, wat ook wel laat zien dat haar lichaam een enorme klap heeft gekregen door de overdosis. Laten we allemaal hopen dat de zangeres snel beter wordt en het pad van herstel gaat bewandelen.

Wil je het hele verhaal over de overdosis van Demi lezen? Dat vind je hier.

Statement: hoe gaat het nu met Demi Lovato na vermeende overdosis?

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Demi Lovato geeft een persoonlijke en gevoelige statement na haar overdosis
Sluiten