Renée
Renée Entertainment 1 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat het nu met Demi Lovato?

Vorige week werd Demi Lovato met gillende sirenes afgevoerd naar het Cedars-Sinai Medical Center. Hoe gaat het nu met de zangeres naar haar overdosis? NSMBL praat je bij.

Demi Lovato heeft er natuurlijk geen geheim van gemaakt dat ze in het verleden struggles had met drank, drugs en haar gewicht. Ondanks dat ze alweer een tijd ‘sober’ was, is het toch misgegaan. Nu we weten dat ze met een overdosis is afgevoerd naar het ziekenhuis in Los Angeles denken we nog maar één ding: hoe gaat het nu met haar?

Hoe gaat het met Demi Lovato na haar overdosis?

Het is dus dag acht na de overdosis en de hele wereld hoopt dat het beter gaat met de zangeres. TMZ weet hoe het met Demi gaat en shit… ze kregen te horen dat ze very, very sick is.

Bronnen dichtbij Demi Lovato vertelden aan TMZ dat ze de kampt met extreme misselijkheid en een pittige koorts. En nu komt het stuk waarvan je tranen in je ogen krijgt: Demi heeft het zover laten komen dat haar leven serieus in gevaar was. Met andere woorden, ze had dood kunnen gaan.

Bewusteloos

Na de overdosis was Demi Lovato bewusteloos en toen ze weer bij bewustzijn kwam wilde ze maar niet vertellen wát ze had gebruikt. Uiteindelijk bleek het iets van opioïde te zijn.

Wat is opioïde?

Nu vraag je je vast af wat in hemelsnaam opioïde is. Drug Free World omschrijft het als volgt:

Opioids are drugs that act on the nervous system to relieve pain. Continued use and abuse can lead to physical dependence and withdrawal symptoms. They come in tablets, capsules or liquid.

En nu?

Het medische team rondom Demi wil niet zeggen wanneer ze ontslagen wordt uit het ziekenhuis en of ze daarna naar rehab gaat. Volgens de mensen om haar heen gaat het al maanden bergafwaarts met Demi, dus het is alleen maar hopen dat ze aan zichzelf wil werken.

Poor Demi.

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe gaat het nu met Demi Lovato?
Sluiten