Demi Lovato heeft een nieuwe tattoo en het is een ode aan haar vroegere struggles

Na een lange tijd van struggles lijkt het echt veel beter te gaan met actrice en zangeres Demi Lovato. Na een nieuwe vriend heeft ze nu ook een nieuwe tattoo en het lijkt een ode aan alles wat ze heeft meegemaakt.

Demi voelt zich na een heftige periode eindelijk beter en dat laat ze zien. Afgelopen week bestempelde ze haar overwinning met een tattoo en het resultaat is prachtig.

Demi Lovato’s lastige periode

Dat het een bewogen jaar was voor Demi Lovato kunnen we wel stellen. Vorig jaar nam de zangeres een overdosis en belandde in een afkickkliniek. Begin dit jaar gaf de zangeres aan al een half jaar clean te zijn en dat te vieren met haar vrienden.

Als kers op de taart maakte ze vorige maand haar nieuwe relatie met Austin bekend via een post op Instagram en ze lijkt gelukkiger dan ooit. Reden genoeg om alle struggles die ze heeft overwonnen te bestempelen met een nieuwe tattoo. You go girl.

Nieuwe tattoo

Demi koos voor een simpele, handgeschreven tattoo in haar nek en wij zijn fan. Voor de tattoo ging ze langs bij Doctor Woo, die recent ook Justin Biebers nieuwe tattoo zette. In haar nek liet ze ‘survivor’ tatoeëren en iedereen snapt dat dit een prachtige ode is aan de lastige periode die ze heeft overwonnen.

View this post on Instagram

On a real one 💪🏼🙏🏼 @ddlovato #hideawayatsuitex #slimneedle

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Nu Demi zich beter voelt, probeert ze de beste en sterkste versie van zichzelf te worden. Ze ziet er gelukkiger uit dan ooit en is open over haar problemen zodat ze anderen kan inspireren. Eerder liet ze een ‘T’ tatoeëren voor haar, door een overdosis, overleden vriend Thomas Trussell III. Ze riep in haar Instagram post iedereen die met een verslaving kampt op om hulp te zoeken zodat niemand hetzelfde overkomt.

Over zichzelf zei ze tegen Teen Vogue: “What I see in the mirror is someone that’s overcome a lot. I’ve been through a lot and I genuinely see a fighter.” Ze is hoe dan ook een fighter en een survivor.

View this post on Instagram

A T for Tommy. RIP you special angel. Love you forever @sirtruss 🖤💔 thank you for the ink @rafael_valdez.. it’s beautiful and I’m so grateful for this 🙏🏼🙌🏼 If you or someone you know is struggling with addiction, please do not hesitate to ask for help. Please call 877.921.9653

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Demi Lovato heeft een nieuwe tattoo en het is een ode aan haar vroegere struggles
Sluiten