Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 12 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Demi Lovato toont haar cellulite en ‘extra vet’ op Instagram

Demi Lovato heeft zelf lange tijd geworsteld met eetstoornissen, maar nu is ze vastberaden om aan de wereld te laten weten dat het oké is om van je lichaam te houden – hoe je lichaam er ook uitziet. Demi omarmt de laatste tijd haar natuurlijke lichaamsvormen en spreekt zich regelmatig uit over body positivity.

Nu laat ze op Instagram zien dat ook zíj cellulite, wat vetjes en géén thigh-gap heeft, maar dat dat niet betekent dat ze niet van zichzelf houdt.

Op Twitter liet de zangeres al weten dat ze helemaal klaar is met alle diëten en het constant op haar voeding letten. “No longer depriving myself of treats (in moderation), and I’m not gonna lie, I put on a couple lbs since I’ve given up dieting BUT I’ve given up the chronic stress of what I eat because I don’t want to set that example for my fans. No more food shaming myself,” schreef ze. Wij vinden Demi prachtig en we vinden het heerlijk dat ze zo’n goed voorbeeld geeft aan haar fans. You go, girl!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Demi Lovato toont haar cellulite en ‘extra vet’ op Instagram
Sluiten