Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 5 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato is na 3 maanden uit rehab

Vorige week schreven we over Demi Lovato die negentig dagen clean zou zijn. De zangeres is nu officieel uit de afkickkliniek en ziet er super goed en happy uit. Afgelopen weekend werd ze gespot op verschillende plekken, waaronder een Halloween party en een spa.

Demi Lovato is uit rehab

Demi Lovato lijkt weer helemaal clean te zijn en ziet er super goed uit. Een bron zegt tegen People: “She just got back to L.A. a couple days ago. She seems to be doing well so far.”

De 26-jarige zangeres is afgelopen weekend al op verschillende plekken gespot. Zo zat ze samen met kledingontwerper Henry Levy te genieten van een diner in LA in het restaurant Matsuhisa. De twee zagen er vrolijk uit en Demi heeft zo goed als de hele avond zitten lachen.

Demi Lovato News on Twitter

Demi Lovato and Henry Levy at Matsuhisa in Beverly Hills, CA – November 3rd

Dat is niet het enige dat Demi afgelopen weekend heeft gedaan. Volgens verschillende bronnen is ze ook bij de Universal Studio’s Halloween Horror Nights geweest. TMZ zegt dat ze daarnaast ook nog naar een spa in Beverly Hills is gegaan. Al met al is ze dus wel erg druk geweest het eerste weekend dat ze uit rehab kwam.

Negentig dagen clean

Demi lijkt te zijn ontslagen uit de afkickkliniek een week nadat ze negentig dagen clean was. Haar moeder, Dianna De La Garza, zei hierover: “Yes, she has 90 days and I couldn’t be more thankful or more proud of her because addiction being a disease, it’s work.”

Haar jongere zusje, Madison De La Garza, zei half oktober ook al dat het erg goed ging met de zangeres: “She’s working really hard on her sobriety, and we’re all so incredibly proud of her. It’s been crazy for our family. It’s been a lot.”

Mentale problemen

Het voormalige kindsterretje heeft al heel lang last van verschillende problemen. Ze is al een tijd aan het strugglen met verslaving, mentale problemen en eetproblemen. In 2010 was Demi daarom al aan een andere behandeling begonnen. Deze zou haar moeten helpen met haar bipolaire stoornis, boulimia, zelfpijniging en verslaving.

Laten we hopen dat Demi het voorlopig rustig aan doet in Los Angeles. Dat lijkt niet de makkelijkste plek om uit de spotlights en de feestjes te blijven.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Demi Lovato’s zusje vertelt hoe het met Demi gaat in de afkickkliniek

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


People

Reageer op artikel:
Demi Lovato is na 3 maanden uit rehab
Sluiten