Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 20 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Deze denim-on-denim outfits zijn zo tof dat je ze meteen wilt aantrekken

De lente is in zicht. En wie aan de lente denkt, denkt aan spijkerjasjes. Het liefst dragen wij in de lente zoveel mogelijk denim. Of het nu rokjes jasjes, jurkjes of broeken zijn, wij willen het. Om je alvast in de stemming te brengen hebben we wat toffe denim outfits voor je uitgezocht.

Denim all day, everyday

Eigenlijk is een denim outfit geschikt voor praktisch iedere gelegenheid, van festivals tot werkdagen. Doet denim-on-denim jou nog steeds denken aan de Justin en Britneysituatie uit de early 00’s? Hieronder vindt je het bewijs dat het écht heel mooi kan zijn, als je het maar goed combineert.

denim outfit
denim outfit
denim outfit
denim outfit
denim tops trend

Mooie items

Zo vrijgevig als we zijn, hebben wij ook meteen een paar mooie denim items voor je uitgezocht. Denim-on-denim kun je natuurlijk in één kleur denim dragen, maar je kunt er voor een speelse look ook voor kiezen om verschillende soorten denim te combineren. Speel een beetje met de kleuren en kijk waar jij je lekker in voelt.

1. Denim Jurk – €37,99

denim outfits

2. Denim midirok – €27,99

denim rok

3. Flared jeans – €41,99

denim outfits jeans

4. Denim blazer – €39,99

denim blazer

NSMBL streetstyle: 4x de tofste outfits op Amsterdam Denim Days

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze denim-on-denim outfits zijn zo tof dat je ze meteen wilt aantrekken
Sluiten