Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 12 jul 2019

Hoe dan – Voor deze deodorant is een wachtlijst van meer dan 13.000 mensen

We weten natuurlijk dat er eens in de zoveel tijd producten worden gelanceerd die enorm gewild zijn. Je aanmelden voor een raffle om de nieuwste exclusieve sneakers te bemachtigen, is niks raars. Maar er blijkt nu ook een wachtrij te zijn van maar liefst 13.000 mensen voor iets heel simpels: deodorant.

Tegenwoordig zijn er genoeg luxemerken die beauty producten verkopen. Toch zijn wij verbaasd dat er zoveel mensen zijn die een simpele deodorant willen kopen.

Deodorant met wachtrij

Elk mens zweet weleens. De een meer dan de ander, maar feit blijft dat zweten hartstikke normaal is. Geen enkel probleem dus, maar we willen liever geen uur in de wind stinken. Vandaar dus dat iedereen (hopelijk) dagelijks deodorant gebruikt om die vieze geurtjes tegen te gaan.

De meeste mensen fietsen naar de drogist om hier een goedkope deodorant aan te schaffen. Er zijn echter ook mensen die meer van duurdere en luxe varianten houden. Daarnaast zijn er zelfs mensen die daadwerkelijk in een wachtrij van duizenden mensen gaan staan om een bepaalde deodorant in bezit te krijgen.

Beauty is a balancing act! It’s hard to keep up with routines, but one thing you can do is ditch the aluminum by using #megababe Rosy Pits! Because you’re #toocutetostink ?: @thehillcreative

354 Likes, 5 Comments – Megababe (@megababe) on Instagram: “Beauty is a balancing act! It’s hard to keep up with routines, but one thing you can do is ditch…”

Megababe Beauty

De Rosy Pits deo van het merk Megababe Beauty is de deodorant in kwestie waarvoor wereldwijd meer dan 13.000 mensen in de rij staan. De mensen beweren dat het product een heus wondermiddel is en het zou de allerbeste deodorant ter wereld zijn.

Of dat echt zo is, durven wij niet te zeggen. Wat in ieder geval wel goed is, is dat het beauty product gemaakt is van natuurlijk ingrediënten. De deodorant heeft een aardig prijskaartje. Voor zo’n achttien dollar heb jij okseltjes met een rozengeurtje. Het is maar wat je ervoor over hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe dan – Voor deze deodorant is een wachtlijst van meer dan 13.000 mensen
Sluiten