Yas – Het derde seizoen van Dynasty komt dit weekend ein-de-lijk naar Netflix

Dynasty-fans hebben er lang op moeten wachten, maar dit weekend is het ein-de-lijk zover: het derde seizoen komt naar Netflix. En dus kunnen we weer gaan smullen van de clash tussen de Carringtons en de Colbys. Mocht je nog niks te doen hebben dit weekend, dan weten we je te vinden.

De eerdere seizoenen hebben we namelijk in één keer afgekeken en dat zal met dit seizoen niet heel anders worden.

Dynasty seizoen 3

Na heel lang wachten komt er dan ein-de-lijk een nieuw seizoen van Dynasty naar Netflix. De Carringtons en de Colbys zijn weer terug en komen wederom terecht in een strijd over macht en nalatenschap. In het derde seizoen krijgt Fallon wederom te maken met haar aartsvijanden en alle bijbehorende drama. Maar niets is wat het lijkt, want zelfs haar eigen broer heeft het in dit seizoen op haar gemunt.

In de afleveringen zien we hoe Fallon Carrington verwikkeld raakt in allerlei lastige situaties. En hoe ze wordt voorgesteld aan de nieuwe vriendin van Blake. Kortom: het wordt weer één en al drama. En hoewel het laatste seizoen al spannend was, belooft dit seizoen nog spannender te worden. Niet alleen Fallon komt namelijk in de problemen, ook de hele familie wordt geconfronteerd met het verleden.

Lang wachten

Vorig jaar werd bekend dat het derde seizoen van Dynasty pas in 2020 zou komen en veel fans waren daar niet van gediend. Gelukkig hoeven we niet tot het najaar te wachten en mogen we dit weekend weer op de bank neerploffen. Nog meer goed nieuws: het derde seizoen kent maarliefst negentien afleveringen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ze allemaal in een keer afkijkt. Al kunnen we niet garanderen dat dat niet gebeurt. De familie Carrington gaat in ieder geval weer flink in de problemen komen, bingewatchen gegarandeerd.

In tegenstelling tot de hele familie Carrington liegen we niet: Dynasty seizoen 3 is te zien vanaf 23 mei!

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 21 april 2020

Reageer op artikel:
Yas – Het derde seizoen van Dynasty komt dit weekend ein-de-lijk naar Netflix
Sluiten