Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 29 sep 2020

Wil je zien – Het derde seizoen van Sex Education komt eraan en dit weten we erover

Het is bijna zover: over een tijdje herenigen we weer met de Moordale Secondary gang van Netflix’ hitserie Sex Education. Eerder dit jaar werd het derde seizoen bevestigd in een video-aankondiging van Headmaster Groff. Het vervolg van de hilarische serie komt eraan en dit wil je erover weten.

Twee seizoenen lang genoten we van alle hilarische gebeurtenissen op Moordale Secondary School en alle wijze lessen van Otis. We gaan dit seizoen de oude vertrouwde personages terugzien, maar maken ook kennis met een aantal nieuwe gezichten.

Alles wat je wil weten over seizoen 3 van Netflix’ Sex Education

Gaan we Otis en Maeve ein-de-lijk samen zien? Wie zijn de nieuwe gezichten? En wanneer verschijnt het seizoen op Netflix? We snappen dat je vragen hebt, dus we praten je bij.

Wie zitten er in de cast?

In het derde seizoen genieten we opnieuw van de originele cast, maar ook van drie nieuwe personages. Jason Isaacs, Jemima Kirke en Dua Saleh versterken het team. Jason Isaacs speelt de succesvolle oude broer van headmaster Groff, Jemima Kirk speelt de nieuwe headmistress en Dua Saleh speelt Cal, een nieuwe student.

Waar gaat het seizoen over?

Het precieze verhaal van het nieuwe seizoen blijft natuurlijk een verassing. Wel kan je flink wat drama verwachten. De nieuwe headmistress gaat voor flink wat opschudding zorgen, waar non binaire student Cal tegenin gaat.

In seizoen drie zal er meer aandacht zijn voor de lgbtq+ community, waar wij enthousiast over zijn.

Wanneer komt seizoen 3 op Netflix?

Een officiële releasedatum is er nog niet, maar de opnames zijn in volle gang. De productie van de hitserie loopt op rolletjes, ondanks het feit dat er een pandemie gaande is. In onderstaande video zie je hoe je favoriete acteurs werken aan het vervolg van Sex Education, volledig corona-proof.

De verwachting is dat het nieuwe seizoen in januari van 2021 online komt, aangezien de voorgaande seizoenen ook in januari lanceerden. Wij wachten in spanning af.

Harper's Bazaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je zien – Het derde seizoen van Sex Education komt eraan en dit weten we erover
Sluiten