YAS – Penn Badgley en Netflix bevestigen het derde seizoen van You

Vorig jaar werd het eerste seizoen van You gelanceerd en het tweede seizoen staat sinds eind december ook op Netflix. We zijn er meer dan enthousiast over en hopen natuurlijk op een derde seizoen. En we hebben goed nieuws, want Penn Badgley verklapt dat er een nieuw seizoen op komst is. YES.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het eerste en tweede seizoen van You. Maar we snappen het als je té nieuwsgierig bent.

Derde seizoen van You

We duimen met z’n allen iedere dag voor een derde seizoen van You. Penn Badgley, oftewel Joe (of Will, hoe je hem ook wil noemen) speelt, verklapte al iets in een interview met Build Series. Joe krijgt er namelijk geen genoeg van om ons de stuipen op het lijf te jagen. Penn verklapt dat er een derde seizoen komt en een paar dagen later laat Netflix dit ook officieel weten. Whoop whoop. 

We kunnen natuurlijk niet wachten tot het nieuwe seizoen online komt, maar helaas moeten we dat wel doen. Het derde seizoen is namelijk pas in 2021 te zien. Sad life. 

Penn Badgley verklapt een hoop

Ja, we weten het, zo lang wachten is bijna onmogelijk. Gelukkig vertelt Penn het nodige over het derde seizoen en deze informatie klinkt next level.  “You know, dare I say, in the third season—oh, god. I literally know nothing about the third season,” Ja, ja Penn, dat zouden wij ook zeggen.

Het verhaal van seizoen 3

Zoals we konden zien aan het einde van seizoen twee verhuisden Joe en zijn geliefde (en moordlustige) Love naar een buitenwijk van Los Angeles. Maar de uitspraak “ze leven nog lang en gelukkig” is hier helaas niet van toepassing.

“They’re not soulmates. He’s afraid of her at the end. Basically, it’s set up for Season 3 in a way where they would be each other’s arch nemesis,” vertelt Penn in het interview. Whut. Joe en Love krijgen een kindje samen en als er iets is wat je verandert is het ouderschap. “But I don’t know that Joe can or should change. I certainly don’t know if he will change,” zegt Penn. En wie is toch die mysterieuze buurvrouw die we aan het einde van het tweede seizoen zien?

Helaas duurt het dus nog even voor het derde seizoen van You kunnen bingewatchen,  in de tussentijd hebben we genoeg tijd om Penn Badgleys Instagram-pagina te stalken.

Hello Giggles

Reageer op artikel:
YAS – Penn Badgley en Netflix bevestigen het derde seizoen van You
Sluiten