Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 12 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Hier koop je winterjassen van grote ontwerpers zonder dat je een nier moet verkopen

Of we het nou willen toegeven of niet, de winter is nog steeds in volle gang. Heb jij nog een (extra) dikke winterjas nodig, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Wij weten waar je voor een veel leukere prijs echte designerjassen koopt voor deze koude maanden.

Designerjassen voor de winter

Af en toe zien we een klein zonnetje tevoorschijn komen, maar helaas is het nog hartstikke winter. Als je niet met trillende handjes aan wilt komen op je werk ‘s ochtends moet je dus nog steeds de dikste jas aantrekken.

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij zouden wel een mooie extra winterjas kunnen gebruiken voor de aankomende maandjes. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we binnenkort al kunnen genieten van onze zomerjassen.

Denk aan onze wereld

Dan kun je natuurlijk naar H&M of ZARA rennen om daar vervolgens de eerste beste jas uit het rek te grissen, maar dat kun je toch beter niet doen. Naast dat het natuurlijk niet bevordelijk is voor het milieu om bij een fast fashion keten een winterjas ‘voor erbij’ te halen, is het ook gewoonweg super zonde van je zuur verdiende centen.

Het is namelijk ook mogelijk om voor een prikkie een tweedehands designerjas te kopen. Ja, echt. Een investment piece van je favoriete grote ontwerper koop je op The Next Closet namelijk voor een prijs waar je portemonnee ook blij van wordt.

Betere kwaliteit

Naast dat je hierdoor goed bezig bent voor het milieu en je portemonnee, zijn jassen van high end ontwerpers ook van veel betere kwaliteit. De stoffen worden met meer zorgvuldigheid uitgezocht, kwaliteit en craftmanship staan centraal en vaak zijn designerjassen ook minder trendgebonden, waardoor de jas nog vele winters mee kan.

Originele items

Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn, is het ook gewoon veel leuker om tweedehands te shoppen. Tweedehands items zijn namelijk tien keer origineler en unieker dan al die trends die je bij fast fashion winkels vindt. Want zeg nou zelf, hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat je door de stad loopt en minimaal vijf mensen ziet met precies dezelfde jas als die jij aanhebt? Dat is niet erg, maar leuk is anders.

Bij The Next Closet koop je originele, tweedehands winterjassen van verschillende grote ontwerpers. Daardoor zie jij er altijd uniek uit én weet je dat je goed bezig bent voor onze planeet. Daar houden we van.

Schrijf je gratis in bij The Next Closet en ontvang €10,- welkomstkorting op jouw eerste vintage designer item!

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit zijn de grootste kledingtrends voor zomer 2019 en je kunt ze hier aanschaffen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hier koop je winterjassen van grote ontwerpers zonder dat je een nier moet verkopen
Sluiten