Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 8 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De muziek jouw kapsel laten bepalen? Desperados opent The Cut Club tijdens ADE

Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets club zorgt ervoor dat jij de headliner van de avond wordt. Letterlijk, want met een een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek.

Wij praten je bij over dit unieke concept.

Desperados opent The Cut Club tijdens ADE

Feesten en je haren fixen in één: dat kan tijdens ADE bij The Cut Club. Muziek is in feite niet meer dan bewegende lucht. Met air-compressed hair styling gebruikt een kapper hetzelfde principe; bewegende lucht om je haar in model te brengen. De draaitafel van de DJ is verbonden aan de machine, waardoor de DJ met iedere beat op een andere manier de machine kan bedienen. Hierdoor zullen alle bezoekers met een ander uniek kapsel aan ADE beginnen. Klinkt tof, toch?

Je kan ook voor een dansje en een drankje naar The Cut Club gaan, want het is immers een concept van Desperados. The Cut Club heeft een fijne line-up voor je in petto. Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony.

desperados acht tot nacht
Desperados

The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00–22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Dit is een heerlijke manier om jouw ADE te starten met een gezellige borrel en een bescheiden dansje – en wie weet wel een nieuwe coupe?

Wil je erbij zijn? Inschrijven kan hier.

ADE Pro Pass

Naast een uniek kapsel maakt de bezoeker ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. Wil jij kans maken? Schrijf je dan in via de site van Desperados. In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen.

Meer ADE nieuws? Houdt NSMBL de komende weken in de gaten voor de meest toffe feestjes, interessante randprogrammering en een uitgebreide recap.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.