Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 11 mei 2018

Waarom Desperate Housewives een van de beste dramaseries OOIT is

Kun je net zoals wij geen genoeg krijgen van heerlijke dramaseries? Dat is niets om je voor te schamen. Het is niet voor niets dat een serie als Desperate Housewives back in the days zo’n hit was.

Desperate Housewives

Over Desperate Housewives gesproken, we zijn tegenwoordig hooked aan alles wat ook maar een beetje lijkt op reality tv, dus waarom zouden we Desperate Housewives niet (weer) een kans geven? De serie, geproduceerd door ABC Studios, is niet voor niets bekroond met een Emmy en Golden Globe.

Waar gaat Desperate Housewives ook alweer over?

In de serie volg je een aantal huisvrouwen in de fictieve stad Fairview. Ieder van hen krijgt te maken met haar eigen problemen, die uiteindelijk weer met elkaar linken. Heerlijk, toch? Wij weten in ieder geval wel wat we de komende tijd gaan bingewatchen.

Kijken!

We kunnen ons goed voorstellen dat jij jezelf ook weer wil verliezen in de heerlijk ordinaire wereld van Desperate Housewives. Daarom kun je vanaf 11 juni via Ziggo, Videoland, Telfort en KPN on demand van de serie genieten. Yep, dat houdt in dat je vanaf dat moment ongegeneerd non-stop van de dames van Wisteria Lane kunt genieten. Ons zie je in ieder geval niet meer buiten deze zomer.

In samenwerking met Disney ABC Studios 2

Reageer op artikel:
Waarom Desperate Housewives een van de beste dramaseries OOIT is
Sluiten