Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 19 jul 2019

Deze 10 celebrities rocken een bob en nu wil jij ook een afspraak bij de kapper maken

We kunnen het bijna niet geloven maar het lijkt erop dat de temperaturen binnenkort weer gaan stijgen. Dat heeft ook eennadeel want hete zomerdagen staan gelijk aan klam haar in je nek. Daar hebben we natuurlijk geen zin in en dus hebben we 10x prachtige kapsels van celebrities met een boblijn opgezocht.

Want een korte coupe is uiteindelijk het beste kapsel in de zomer. Zie je alleen een bloempotkapsel voor je bij het woord ‘boblijn’? Dan moet je snel de volgende voorbeelden bekijken.

Kapsels van celebrities met een boblijn

Een boblijn is namelijk supermodern en je kan er volop mee variëren. Bij het zien van de volgende kapsels van celebrities weten we het zeker: wij zetten deze zomer ook de schaar erin.

1. Vanessa Hudgens

My little French girl #goldenglobes @instylemagazine #hair @chadwoodhair #makeup @allanface #styled @nataliesaidi 💇🏻‍♀️ #me

3,607 Likes, 15 Comments – Chad (@chadwoodhair) on Instagram: “My little French girl #goldenglobes @instylemagazine #hair @chadwoodhair #makeup @allanface…”

Vanessa Hudgens is de koningin van boblijnen. De actrice rockt al jaren vaak een strakke boblijn en het staat haar fantastisch. Dit kapsel met pony vinden we al helemaal mooi. Wil je deze look zelf ook? Zorg er dan voor dat je een beetje styling balm toevoegt aan je haar om het zo glad en scherp te maken.

2. Emily Ratajkowski

Who tho?

1m Likes, 6,004 Comments – Emily Ratajkowski (@emrata) on Instagram: “Who tho?”

Model Emily wordt zo nu en dan ook gespot met een mooie bob en natúúrlijk kan ze het hebben. Met deze look bewijst ze dat een boblijn echt niet per se plat hoeft te zijn. Met een goede texture spray creëer je mega veel volume voor een glamorous kapsel.

3. Emma Roberts

#thenewshort #haircut #hairlinebob @emmaroberts

1,850 Likes, 25 Comments – C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on Instagram: “#thenewshort #haircut #hairlinebob @emmaroberts”

Ook Emma is niet vies van een kort kapsel en deze baby bob is mega fierce. Het is waarschijnlijk even slikken wanneer je op de kappersstoel zit, maar deze look staat supergaaf. Nog meer pluspunten: korter dan dit kan je boblijn niet, dus het is heerlijk koel tijdens de warme zomerdagen.

4. Alanna Arrington

back to work

14k Likes, 102 Comments – ALANNA (@alannaarrington) on Instagram: “back to work”

Heb je krullen en ben je bang dat een korte boblijn niet voor jou is weggelegd? Think again want ook met krullend haar staat een korte coupe prachtig. Je zal zien dat je krullen veel mooier vallen nu je haren niet zo lang zijn.

5. Jourdan Dunn

Front seat passenger….

No Description

Deze boblijn met vlechten is ook supermooi. Heb je het idee dat je ‘s ochtends vaak je haren moet stylen? Met een gevlochten kapsel is dat niet meer nodig. Het is ook nog eens ideaal voor een festival dus dat is al helemaal een win-winsituatie.

6. Margot Robbie

@margotrobbie x @rodarte

4,645 Likes, 59 Comments – Bryce Scarlett (@brycescarlett) on Instagram: “@margotrobbie x @rodarte”

Ah Margot Robbie. Is er ook iets wat haar niet staat? Deze naar achter gekamde boblijn is mega chic. Bij deze look kam je een deel van je haren naar achteren waardoor ze uit je gezicht zijn. Dat is in de zomer natuurlijk wel zo relaxed. Kam een beetje styling gel door je handdoekdroge haar om het kapsel beter te laten zitten en je bent klaar voor de dag.

7. Hailey Bieber

🍉

546.5k Likes, 4,107 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “🍉”

Zin in een geheel nieuwe look? Knip je haar dan kort én verf het een ander kleurtje. Wij vinden dit roze kapsel van Hailey fantastisch en zien onszelf dit ook wel rocken naar een festivalletje.

8. Bebe Rexha

How I’d describe my new song #LastHurrah in emojis… 🔥😈 💨🥂💰🥵🌪💄

596.8k Likes, 4,552 Comments – Bebe Rexha (@beberexha) on Instagram: “How I’d describe my new song #LastHurrah in emojis… 🔥😈 💨🥂💰🥵🌪💄”

Wil je iets anders dan een standaard boblijn? Dan kan je net zoals Bebe gaan voor een asymmetrische bob. Laat de ene kant net iets langer dan de andere kant en je hebt een mega fierce kapsel. Spray genoeg haarlak in je haren om het glad te houden.

9. Ciara

@ciara in @jpgaultierofficial Couture @anitakojewelry & @stuartweitzman #ProudStylist for BET awards Glam @cesar4styles @yolondafrederick

3,447 Likes, 70 Comments – Maeve Reilly (@stylememaeve) on Instagram: “@ciara in @jpgaultierofficial Couture @anitakojewelry & @stuartweitzman #ProudStylist for BET…”

Een wet look staat supermooi wanneer je een kort kapsel hebt en het kost je ook nog eens veel minder tijd dan wanneer je hetzelfde kapsel met lang haar wil maken. Kam een klein beetje styling gel door je haren heen, smeer een klein beetje normale gel bij je aanzet en je punten en maak het af met een glimmende haarlak. Je zult zien dat je kapsel de hele dag blijft zitten.

10. Lucy Boynton

Vegas with this star light #lucyboynton #bohemianrhapsodymovie Makeup: @missjobaker

2,944 Likes, 49 Comments – Jenny Cho (@jennychohair) on Instagram: “Vegas with this star light #lucyboynton #bohemianrhapsodymovie Makeup: @missjobaker”

Actrice Lucy krijgt het voor elkaar om deze korte bob met middenscheiding zo cool eruit te laten zien. Krul je haar een klein beetje en spray een texture spray erover om deze wavy look te creëren. Je hoeft de rest van de dag niet meer om te kijken naar je haar en het ziet er prachtig uit. Wij zijn overgehaald.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze 10 celebrities rocken een bob en nu wil jij ook een afspraak bij de kapper maken
Sluiten