Madelon Logen
Madelon Logen Love & Life 15 sep 2018

Deze 14 memes beschrijven perfect hoe mannen zich gedragen als ze ziek zijn

De ‘mancold’ zien we de laatste tijd zoveel om ons heen, dat het zelfs is opgenomen in online woordenboeken. Bijzonder genoeg uit een griepje zich totaal anders bij mannen dan bij vrouwen en gaat dat gepaard met een heleboel emotie.

Je kent het wel: je vriend/broer/vader heeft een koutje gevat en alles is ineens zó zwaar. The Urban Dictionary beschrijft deze ‘serieuze’ aandoening als volgt:

‘Het verwijst naar de verschrikkelijke slopende ziekte onder de naam ‘mancold’. Bijna alle mannen zullen sterven aan deze verkoudheid, tenzij ze onmiddellijk worden toegediend met grote hoeveelheden hersenloze TV zoals Tell Sell en kinderprogramma’s. Als de man beter wil worden, is het essentieel dat de man niet uit bed of van de bank af komt. Tissues en nodige middelen zoals chocoladekoekjes, een kop thee en een Big Mac zijn een must have. Deze middelen moeten dan ook opgehaald worden door een vrouw die op dat moment in de buurt is.’

Vrouwen over de hele wereld delen graag hun ervaringen met de mancold en dit levert grappige en herkenbare posts op.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Bored Panda

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 14 memes beschrijven perfect hoe mannen zich gedragen als ze ziek zijn
Sluiten