Deze 15 celebs namen een tattoo voor hun lover – en toen ging het uit

Het is enigszins logisch dat je aan een begin van een stomende relatie denkt dat deze eeuwig zal duren – ook diverse celebrity’s namen daarom de afgelopen jaren tatoeages om de liefde voor hun partner te vereeuwigen. Helaas is de realiteit dat deze tattoo’s toch wat permanenter zijn dan hun relaties.

Waar een dergelijke fout bij ons stervelingen nét wat minder aandacht trekt, kunnen onderstaande celebs de media-aandacht moeilijk vermijden. Waar sommige tatoeages weg werden gelaserd, werden andere bedekt of beter gezegd: uitgebreid.

1. Angelina Jolie // Toen Angie iets kreeg met Billy Bob Thornton, liet ze zijn naam tatoeëren boven de tattoo van een draak die ze al op haar bovenarm had. Nadat de twee uit elkaar gingen, liet ze beide tatoeages verwijderen en besloot ze de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen de lege plek te laten vullen.

tat1

2. Rihanna // Samen met Chris Brown liet RiRi tijdens hun relatie een aantal sterretjes in haar nek zetten. In plaats van deze weg te laten halen, voegde ze na hun break-up echter meer sterren toe aan de tattoo.

tat2

3. Kaley Cuoco // De actrice uit The Big Bang Theory had de datum van haar huwelijk met proftennisser Ryan Sweeting op haar bovenrug laten tatoeëren. Na haar scheiding bedekte ze deze met een tattoo van een mot. Waarom ze precies voor dit vliegende insect heeft gekozen, weten we niet.

tat3

4. Iggy Azalea // Tijdens haar relatie met A$AP Rocky had de rapper Live Love A$AP op haar vingers laten zetten. Nu staat er een groot kruis door de naam. Ai.

tat4

5. Zayn Malik // Zayn liet na zijn break-up met zangeres Perrie Edwards de tattoo van haar hoofd op zijn arm bedekken. Verrassend genoeg (of juist niet?) was het zijn nieuwe vriendin Gigi Hadid die dit nieuws de wereld in bracht via Snapchat. Oh, the drama!

tat5

6. Heidi Klum // Na de scheiding van Heidi en Seal in 2012 liet het model de enorme tattoo van Seal’s naam op haar onderarm verwijderen.

tat6

7. Adrienne Bailon // We snappen niet precies waarom, maar het leek Adrienne een goed idee om Rob Kardashian’s volledige naam – a.k.a. Robert Arthur Kardashian – op haar bil te laten tatoeëren tijdens hun liefdesaffaire. Deze moest uiteraard weer verwijderd worden toen de relatie werd beëindigd.

tat7

8. Denise Richards // Denise maakte een fee van haar Charlie-tattoo die ze liet zetten voor Charlie Sheen.

tat8

9. Keith Urban // Toen Keith nog alles door een roze bril zag, nam hij samen met model Niki Taylor matchende tattoo’s met de tekst Amor Vincit Omnia (Latijn voor ‘liefde overwint alles’). Toen hij Niki verliet voor actrice Nicole Kidman, bedekte Keith deze tekst met vlammen. Of dit stond voor zijn vurige liefde voor Nicole, weten we niet.

tat9

10. Marc Anthony // Om zijn liefde voor Jennifer Lopez de vereeuwigen, liet Marc haar voornaam op zijn pols tatoeëren. Nadat de twee uit elkaar gingen, werd deze bedekt met een ondefinieerbare tattoo met allerlei vormen.

tat10

11. Kat Von D // Kat liet een portret van een jonge Jesse James op haar ribben tatoeëren toen de twee nog een stel waren, maar deze liet ze toen het uit was verwijderen. Tja, wij snappen ook wel dat je niet dagelijks naar het gezicht van je ex wilt kijken.

tat11

12. Nas // De rapper had een tattoo van vriendin Kelis op zijn onderarm laten zetten tijdens hun relatie, maar bedekte haar hoofd na de break-up met die van een leeuw. Vandaar dat hij nu een leeuw met borsten op zijn onderarm heeft zitten. Juist.

tat12

13. Pamela Anderson // Na haar scheiding van Tommy Lee in 1998, liet Pamela de trouwring die ze op haar vinger had laten tatoeëren verwijderen. Wellicht had ze toch beter voor een echte trouwring kunnen gaan.

tat13

14. Mariah Carey // Om een ode uit te brengen aan liefje Nick Cannon, had Mariah een vlinder boven haar billen laten zetten waarbij Nick’s voornaam op het lijfje stond geschreven. Ze liet de tattoo aanpassen om zijn naam onleesbaar te maken toen de twee uit elkaar gingen.

tat14

15. Eva Longoria // Eva had maar liefst drie (!!!) tattoos op haar lichaam laten zetten die gewijd waren aan haar grote liefde en basketbalspeler Tony Parker. Zo had ze hun trouwdatum op haar pols, zijn speelnummer (negen) op de achterkant van haar nek en zijn initialen op een intieme zone. Right.

tat15

20 x de mooiste kleine tatoeages

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze 15 celebs namen een tattoo voor hun lover – en toen ging het uit
Sluiten