Sharon
Sharon Love & Life 6 mei 2018

Deze 5 mannen kom je gegarandeerd tegen in de sportschool

Wanneer je weleens in de sportschool te vinden bent, weet je dat het een broedplek is voor de meest vreemde types. Vooral deze mannen kunnen vrij creepy en vervelend zijn. Ja, er zijn zeker ook leuke types, maar toch kennen we onderstaande gasten allemaal.

1. De ongevraagde advies-guy // Deze jongen houdt bij elke beweging die je maakt in de gaten of je het wel goed doet. Doe je iets in zijn ogen niet goed, dan laat hij de kans zeker niet liggen om je hierop te wijzen.

2. De jongen die je aanstaart in de spiegel // Spiegels in een sportschool zijn handig: zo kun je goed zien of je een bepaalde oefening wel helemaal goed doet. Helaas gebruiken sommige jongens ze ook om je continu in de gaten te houden en je ongegeneerd aan te staren. Alsjeblieft, stop.

3. De man die veel te hard kreunt // Of je nou lekker naar muziek luistert of niet, deze man zal er altijd voor zorgen dat hij er bovenuit komt. Even een reality-check: je bent niet aan het bevallen, alleen wat gewichten aan het tillen.

4. De wannabe motivational speaker // Ook deze jongen houdt je goed in de gaten: hij wil namelijk je vooruitgang bijhouden en als het even kan je hierover een complimentje geven. Heel lief bedoeld, maar na al die goedbedoelde kreten als “niet opgeven” en “ga zo door” ben je ‘m best zat.

5. De jongen die ruikt naar verrotte vis // We snappen dat je zweet tijdens een workout, maar misschien is het handig om de kleding die je de vorige keren hebt gedragen een keertje te wassen. Gewoon een tip.

Meer weten over sport? Resport houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze 5 mannen kom je gegarandeerd tegen in de sportschool
Sluiten