Josca
Josca Love & Life 31 mei 2016

Deze bruine beer woont al 23 jaar bij mensen & doet zelfs aan theekransjes

Al drieëntwintig jaar lang wonen Svetlana, Yuriy en hun beer Stepan samen in het Russische Moskou. Het stel adopteerde de bruine beer nadat hij gevonden werd door jagers in een bos. Hij was zijn moeder verloren en niet in staat om voor zichzelf te zorgen, dus Svetlana en Yuriy besloten om hem een nieuw thuis te geven.

Stepan is volledig tam, aangezien hij opgevoed is door mensen. Hij helpt zelfs mee in de tuin en houdt ervan om televisie te kijken met zijn baasjes op de bank. Svetlana zegt dat hij totaal niet agressief is en hij ook nog nooit iemand heeft gebeten. Ze hebben hem altijd liefdevol opgevoed en hij is nu een deel van de familie. Stepan eet zo’n 25 kilogram vis, groenten en eieren op één dag! Verder vindt hij het geweldig om in de tuin te spelen met de bal. Hoewel een wild dier als huisdier opvoeden niet altijd de beste keuze is, lijkt Stepan absoluut een gelukkige beer.

Blijft raar: deze beer maakt een buurtwandeling als een mens:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze bruine beer woont al 23 jaar bij mensen & doet zelfs aan theekransjes
Sluiten