Deze dame gaf duizenden euro’s uit om eruit te zien als Kim Kardashians twin

Over dedication gesproken… Chloe Saxon vindt Kim Kardashian blijkbaar zo’n geweldige vrouw, dat ze onder het mes ging om Kims lookalike te worden. Een héél klein beetje eng is het wel.

De 31-jarige Chloe keek naar Keeping Up With The Kardashians en dat was hét moment waarop ze wist dat ze in Kims voetsporen wilde treden. Ze was zelfs zo vastbesloten dat ze duizenden euro’s uitgaf om onder het mes te gaan, terwijl haar vriendje de ‘plastic look’ haat. Het lijkt haar niet zo veel te boeien, aangezien ze tijdens de documentaire OMG: Make Me A Famous Face zei: “Michael hates me getting stuff done. But nothing will stop me, nothing”

Ook biecht ze op dat ze dankzij haar werk als glamourmodel altijd onzeker was over haar lichaam, en dat plastische chirurgie haar zelfverzekerder maakt. Zo heeft ze een neuscorrectie, borstvergroting, botox, lip- en wangfillers laten uitvoeren. De volgende ingreep die op haar planning staat is een butt-job. Ze denkt dat haar bilimplantaten ervoor zullen zorgen dat ze zich zelfverzekerder gaat voelen: “Once I get my bum done I will feel more confident,” vertelt ze. “It will definitely make me feel I have more of that Kim K look,”

Vriendje Michael is het er nog steeds niet mee eens: “It upsets me. It bothers me because I think she is perfect the way she is. She does not need to change a single thing about herself.” Hij klinkt in ieder geval als een lieverd, en we zijn het stiekem best wel met hem eens. Wat vind jij van haar streven om eruit te zien als Kim K?

Pardon: Ryan Gosling heeft een Duitse dubbelganger, dus waar wacht je nog op?

daily mail

Reageer op artikel:
Deze dame gaf duizenden euro’s uit om eruit te zien als Kim Kardashians twin
Sluiten