Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 7 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze films en series komen deze maand op Netflix

Zin in een avondje bankhangen met een goede serie of film, maar kun je wel wat kijkinspiratie gebruiken? No worries, we hebben een lijstje voor je klaarstaan met de nieuwste titels die deze maand op Netflix komen.

Van onthullende documentaires tot pakkende drama’s, deze nieuwe films en series op Netflix wil je niet missen.

Nieuw op Netflix

Voor velen is het inmiddels een herkenbaar fenomeen: Je kijkt er al uren naar uit om een film of serie te gaan kijken, maar op het moment dat je er klaar voor zit, heb je plots helemaal geen idee meer van wat je wilt gaan kijken. Het barst momenteel natuurlijk van de streaming-diensten en die barsten zowat uit hun voegen van het aantal films en series. Even wat inspiratie nodig en zin in iets nieuws? Deze titels worden (en werden) deze maand gelanceerd.

Untold – Jake Paul the Problem Child

1 augustus
De documentaireserie UNTOLD keert terug met Volume 3, een vier weken durend zomerevenement dat het gordijn opentrekt voor epische verhalen uit de brede (en wilde) wereld van sport. Van boksen tot voetbal tot dopingschandalen, deze nieuwe verhalen gaan verder dan de krantenkoppen en zetten onze eerdere kennis op zijn kop. Dit keer is het aan Jake Paul, de vriend van Jutta Leerdam, om zijn verhaal te doen.

Poisoned – The Dirty Truth about your Food

2 augustus
Verbaas je over ‘Poisoned’, een onthullende aanklacht tegen de voedselindustrie en haar toezichthouders. Deze schokkende docu legt bloot hoe jarenlange nalatigheid en misstanden hebben geleid tot een kwetsbare Amerikaanse voedselvoorziening en de risico’s voor consumenten, zoals dodelijke pathogenen. Een echte eye-opener over wat er schuilgaat achter ons dagelijkse voedsel.

Heartstopper, seizoen 2

3 augustus
Laat je hart sneller kloppen met het tweede seizoen van ‘Heartstopper’. Volg Nick en Charlie terwijl ze navigeren door hun nieuwe relatie en ontdek hoe Tara, Darcy, Tao en Elle de uitdagingen van het leven, de liefde en vriendschap aangaan. Met een mix van humor, drama en romantiek, is dit de perfecte serie voor een warme zomeravond.

Ladies First: a story of women in hip-hop

9 augustus
Duik in de wereld van hip-hop met de boeiende docuserie ‘Ladies First’. Ontdek de invloedrijke vrouwen die een stempel hebben gedrukt op het hip-hopgenre en leer meer over hun impact op de muziekwereld. Van iconische rappers tot opkomende artiesten, deze serie werpt een unieke blik op de sociale en culturele context van de muziek die de wereld heeft veranderd.

Painkiller

10 augustus
Laat je meeslepen door het fictieve verhaal van ‘Painkiller’, een limited serie die de oorsprong en gevolgen van de opioïdencrisis in Amerika onderzoekt. In het verhaal worden de levens van daders, slachtoffers en waarheidszoekers gevolgd. En wordt onthuld hoe de uitvinding van OxyContin hun lot voorgoed heeft veranderd.

Heart of Stone

11 augustus
Betreed de wereld van spionage met ‘Heart of Stone’. Volg Rachel Stone, een intrigerende inlichtingenagente die de dunne lijn bewandelt tussen haar wereldwijde vredesorganisatie en het beschermen van haar kostbaarste bezit. Een mix van spanning, geheimen en actie die je op het puntje van je stoel houdt.

Mask Girl

18 augustus

Ontdek het mysterieuze leven van ‘Mask Girl’. Een kantoormedewerker die ‘s nachts verandert in een live-streamer met een geheim. Wanneer ze verstrikt raakt in een onverwachte gebeurtenis, volgt een dramatische transformatie die je meesleept in een wereld vol verrassingen.

Kijkers gaan los over Netflix-docu ‘Poisoned: The Dirty Truth About Your Food’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.