admin
admin Love & Life 12 jul 2018

Deze foto’s werken het best én slechtst op Tinder

Na tijden wikken en wegen hebt je jezelf er overheen gezet en besloten dat het toch eens tijd wordt om de wereld van het online daten eens te ontdekken. Gewoon alleen om even rond te kijken of het wat voor je is, te ontdekken wat precies je type is en om te kijken wat voor mensen er eigenlijk op jou vallen. Een beetje links en rechts swipen op Tinder, zo moeilijk zal het niet zijn.

Maar wanneer je eenmaal bezig bent met het compleet maken van je profiel en je foto’s moet kiezen, raak je toch lichtelijk in paniek: welke foto’s moet ik uploaden? Omdat het selecteren van foto’s best een vak apart is en er ook een aantal ongeschreven regels zijn die je nog niet kent, is het altijd fijn als andere mensen je een beetje op weg kunnen helpen.

Genevieve Wheeler besloot een experiment uit te voeren door veel verschillende soorten foto’s te gebruiken op Tinder en vervolgens haar matches te vragen om hun favoriet. Ze koos zes totaal andere foto’s, hopende dat de jongens ze wel konden waarderen. Om te beginnen, hieronder de zes foto’s.

1. De zachte glimlach
“This one’s a picture of me hugging my friend, with a soft smile, eyes looking straight at the camera, and the wind blowing in my hair. I like to think it’s a nice balance of ~glamorous~ and personable.”

2. De dierenfoto
“Full disclosure, in this photo, I’m four years younger and about 10 pounds lighter… but my dog looks so good. Profiles are deceitful, remember?”

3. De groepsfoto
“I’m wearing a jumpsuit and pointing at the camera, so you know I have friends and mean business!”

4. De avontuurlijke foto
“Chugging champagne in front of the Eiffel Tower is adventurous, right? Cool, because I don’t hike.”

5. De voedselfoto
“The “I Have A Plate Full Of Pasta And I’m Excited About It” photo, self-explanatory.”

6. De ‘zo-zie-ik-er-95%-van-de-tijd-uit’ foto
“A picture of me in ratty sorority sweats, with my hair in braids, and zero makeup on. For experiment’s sake.”

De foto’s zijn gekozen en de matches zijn gemaakt. Welke foto vinden ze het leukst en waarom?

Chris, 21

Danny, 32

David, 29

Michael, 24

Roy, 22

Shahin, 27

Shane, 23

Yusaf, 22

Dan, 30

Jota, 30

Matt, 23

Nathan, 20

Tom, 20

Mark, 29

Peter, 26

Conclusie van het verhaal?

Dat de meeste jongens toch wel meer willen van een foto, dan alleen zien of je lekker bent of niet. Een stukje van je persoonlijkheid laten zien is een must, maar je hoeft niet alles gelijk prijs te geven. Sta jij er bekend om dat je altijd lacht? Laat dat zien! Sta je bekend als het rustige meisje? Laat het zien. En dan ga je merken dat je niet alleen wordt geliked omdat je knap bent, maar ook omdat je persoonlijkheid leuk is. En als je het echt niet weet; foto’s met een hond vallen dus in de smaak.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Deze foto’s werken het best én slechtst op Tinder
Sluiten