Madelon Logen
Madelon Logen Love & Life 10 okt 2017
Leestijd: 3 minuten

Deze gratis workout-apps zijn perfect voor de lazy girls onder ons

Zeg je altijd geen tijd te hebben voor een workout, of heb je simpelweg nooit zin? Met een van deze apps op je mobiel heb je geen excuusjes meer om niet te sporten, want lang hoef je er niet voor uit te trekken.

Deze korte workouts kun je prima tien minuutjes voordat je naar je werk gaat doen of eventjes snel tussendoor terwijl je je favoriete serie kijkt. Van yoga tot aan cardio-oefeningen, deze apps hebben het allemaal en ze zijn ook nog eens gratis.

AAPTIV
Deze app combineert honderden lessen met variërende workout songs voor de zware cardio oefeningen tot aan de cooling down.

Seconds
Dit is een van de beste timers voor intervaltraining. Zo biedt de app de functie om je push ups en squats te timen, met pauzes inbegrepen en een eindsignaal.

Qinetic
Met deze app kun je verschillende professionele workouts over de wereld streamen. Handig als je niet om 6 uur ‘s ochtends op wilt staan voor je spinningklas.

Freeletics Bodyweight
Deze app helpt je met het strakker worden en met het opbouwen van spierkracht. Bij het eerste gebruik van de app, wordt er gevraagd of je een fitnesstest wil afnemen. De resultaten van deze test vormen het workoutschema wat je gaat volgen.

Sworkit
Deze app biedt een groot aanbod aan verschillende oefeningen: yoga, cardio, kracht en stretching. De oefeningen worden gedemonstreerd en de lengte van de oefening kan zelf bepaald worden.

Keelo
De app biedt high intensity trainingen aan waarvoor je niet naar buiten hoeft. Een virtuele coach legt alle trainingen stap voor stap uit en reageert op eventuele vragen die je hebt over de workout. Eigenlijk net als een personal trainer.

Charity Miles
Niet helemaal gratis, maar wel op een mooie manier: met deze app doneer je tijdens het sporten meteen geld aan een goed doel. Wanneer je 1 mijl (1,6 kilometer) hebt gelopen, maakt de app automatisch geld over naar een goed doel.

Daily Ab Workout
Dit is een van de beste apps om buikspieren te kweken. Een fitnessmodel legt je alle oefeningen stapsgewijs uit.

Daily Butt Workout
Als je er niet van houdt om in het openbaar biloefeningen te doen, is deze app perfect. Zo zijn er verschillende oefeningen die je kan doen om je bilspieren te trainen. Deze oefeningen zijn makkelijk en kun je gewoon lekker binnenshuis doen zonder pottenkijkers.

Daily Yoga
De app biedt je een persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Er is keuze uit verschillende klassen: yoga, meditatie, ontspanning en meer.

Nike+ Training Club
Serena Williams en Ellie Goulding zijn twee van de trainers die je tijdens verschillende oefeningen begeleiden. Binnen deze app zijn er verschillende workouts om uit te kiezen.

Johnson & Johnson 7-minute workout
Deze workout kun je even snel tussendoor doen. Er zijn oefeningen voor beginners en oefeningen voor echte fitnesspro’s.

Fitstar Personal Trainer
Dit fitnessplan past zich continu aan aan je lichaamstype en je workoutcapaciteit. De oefeningen gaan niet tot het gaatje, maar helpen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doel.

Relax Melodies
Als je klaar bent met je workout kun je deze app gebruiken om te herstellen en te ontspannen met rustgevende muziek.

Marie Claire

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze gratis workout-apps zijn perfect voor de lazy girls onder ons
Sluiten