Josca
Josca Beauty 18 mei 2016

Deze haarkleuren zijn dé trends voor de lente en zomer

Wil je ook een geheel nieuwe haarkleur, of een subtiele verandering? Dan zou je misschien nog wel iets leuks kunnen vinden tussen onderstaande trends!

1. Rosé goud.
Deze trend hebben we pas gespot. Niet alleen is deze kleur voor sieraden hartstikke populair, maar sinds een tijdje ook voor je haren. We like!

2. Donkere scheiding.
Als je donker haar hebt van jezelf en je het lichter verft heb je geluk: mocht dit ook nog eens een beetje mooi overlopen, dan pas je helemaal in het trendplaatje voor deze lente. Sowieso worden dit jaar meer dingen uitgevoerd met haarscheidingen om ze op te laten vallen. Stukken makkelijk met bijhouden ook!

3. Chrome.
Dit is een kleine variatie op granny hair. Chrome-haar is een zilveren metallic kleurtje en heeft vaak wat meer diepte.

4. Kaneel.
Fan van bruin én blond haar in één? Probeer de kleur ‘cinnamon swirl’! Naast het feit dat je haar er meer diepte door krijgt, ziet het er ook nog eens prachtig uit.

5. Natuurlijk blond.
Ook al heb je geen blond haar van jezelf, is het wel ontzettend mooi om dit op een goede manier te faken. Laat dit zo natuurlijk mogelijk zijn door highlights en lowlights in je haar te laten zetten.

6. Suikerspin.
Deze prachtige pastelkleur is alleen voor de liefhebbers, maar perfect om mee aan het strand te hangen of naar een festival te gaan.

7. Hazelnoot.
Een ideale kleur als je nog twijfelt tussen blond en bruin, want deze zit er precies tussenin. Het is ook handig voor vrouwen die langzaamaan weer terug willen naar hun natuurlijke haarkleur.

8. Balayage.
Balayage is de techniek waarbij verschillende kleuren als een soort vegen in het haar worden aangebracht. Het is niet als ombré, waarbij je een plotse overgang hebt van licht naar donker, maar meer een manier om highlights op een natuurlijke manier te zetten.

9. Zeemeermin.
Ben je toch iets meer daring wat betreft kleurtjes? Dan is deze trend misschien wel iets voor jou! Bij mermaid hair wordt gebruik gemaakt van lichtblauwe, haast aqua-kleurige tinten, die doen denken aan de oceaan.

10. Platinablond.
Eigenlijk is deze haarkleur nooit echt weggeweest. Vind je grijs of een pastelkleur toch iets te ver gaan? Misschien is platinablond dan iets voor jou.

11. Zonsondergang.
Wederom voor de durfallen: bij deze trend kleur je je haren in de tinten van een zonsondergang of zonsopkomst. Dit kan in pastel, maar ook felle kleuren geel, oranje, paars en rood.

Meer inspiratie nodig? Dit zijn dé haarkleurtrends van 2016:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze haarkleuren zijn dé trends voor de lente en zomer
Sluiten