Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze hilarische TikTok-video laat zien hoe de trouwdag van Kourtney Kardashian en Travis Barker verloopt

Kourtney Kardashian is ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Travis Barker. Sinds de verloving wordt er al druk gespeculeerd over de bruiloft van de twee en ze reageren nu zelfs op trouwdagvoorspellingen die worden gedaan door fans. Ze lijken allebei hardop te lachen om een parodievideo die gemaakt werd door TikTokker Benny Drama.

Hij voorspelt hoe hun aanstaande huwelijk eruit zal zien.

Bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

In zijn video vermoedt Benny dat de bruiloft ‘s avonds in Disneyland zal plaatsvinden, vergelijkbaar met hun gezinsuitje naar het themapark in december. In zijn versie rockt Kourtney een rood-witte trouwjurk, een paar motorlaarzen en een bijpassende Minnie Mouse Ears-hoofdband. Ondertussen verschijnt Travis in een volledig Nightmare Before Christmas-kostuum met make-up.

Travis reageert op de video door te schrijven: “Lmaoooo”, gevolgd door twee emoji’s waarmee hij insinueert dat Benny het helemaal genailed heeft. Vervolgens voegt Kourtney Kardashian ook een reactie toe door te schrijven, “This makes me emotional,” gevolgd door een huilende emoji, lachende emoji en een rood hartje.

TikTok-video

Benny’s video bevat alle toeters en bellen van het huwelijk. Zo maakt hij impressies van meerdere naasten van Kourtney en Travis. van Kourtney als een goth-meets-Disney-bruid tot Addison Rae in haar rol als het ‘bloemenmeisje’ van Tinker Bell tot momager Kris Jenner als de trouwambtenaar.

“I wrote my own vows…thank you,” zegt Benny in zijn beste imitatie van Kourtney Kardashian. “Baby, I love you. I just literally do.” Vervolgens zien we Travis als hij “I do” zegt. Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian en Travis Barker allebei kunnen lachen om deze imitatie van het huwelijk, toch zijn we benieuwd hoe dichtbij het bij de realiteit komt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.