Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze items lijken van COS of The Frankie Shop, maar zijn gewoon van H&M

Met de modemaanden in volle gang en de lente die steeds dichterbij komt, is onze shopdrift niet te houden. Merken als COS, The Frankie Shop en GANNI komen met de mooiste nieuwe collecties. Maar H&M doet daar niet voor onder en komt met items die er een stuk duurder uitzien dan ze daadwerkelijk zijn.

Minimalisme staat centraal, maar ook retro-invloeden zijn te spotten in de collectie van H&M. Met een paar key pieces uit deze collectie is jouw garderobe weer helemaal klaar voor het voorjaar.

De mooiste items uit de collectie van H&M

Wij hebben de site van H&M afgezocht naar de mooiste items en vonden veel parels.

Wollen overslag blazer

Een mooi jasje mag niet ontbreken in je garderobe. Bij merken als The Frankie Shop spotten we de mooiste wollen blazers met een schuine knoop. Maar gelukkig komt H&M nu ook met zo’n ontwerp. Wij zijn verkocht.

Wollen overslagblazer – € 149,00

H&M mooie items
H&M

Oversized overhemd

Met de lente op komst is een mooi overhemd geen overbodige luxe. Nog eventjes en we spenderen onze vrije dagen weer op het terras en dan komt deze stijlvolle blouse goed van pas.

Oversized overhemdblouse met brede manchetten – € 49,99

H&M mooie items (1)
H&M

Blouse met sjaal

Nog een knaller van een blouse is dit camelkleurige exemplaar met een klein sjaaltje aan de kraag. Mega chique, als je het ons vraagt.

Twill blouse met sjaalkraag – € 79,99

H&M mooie items (2)
H&M

Pilotenjack

Kunnen we even een momentje nemen voor dit fantastische pilotenjack? Hij is ook nog eens gevuld met dons, waardoor ‘ie je goed warm houdt.

Donzen pilotenjack – € 129,00

H&M mooie items (3)
H&M

Wollen broek

Deze kwalitatieve pantalon is van alle gemakken voorzien. Het model heeft elastiek in de taille, een fake gulp en schuin ingezette steekzakken. Lekker comfortabel, dus.

Wijde wollen broek – € 89,99

H&M mooie items (4)
H&M

Blouse met volants

Deze blouse ziet eruit alsof ‘ie zo van de CPHFW-catwalk komt, maar is in feite gewoon een H&M parel. Winning.

Blouse met volants – € 59,99

H&M mooie items (5)
H&M

Top met asymmetrische hals

Deze tricot top valt met veel te combineren, maar maakt tegelijkertijd ook een statement. Echt een aanwinst in je garderobe.

Top met asymmetrische hals – € 20,99

H&M mooie items (6)
H&M

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.