Renée
Renée Love & Life 9 mrt 2019

Deze jongen werd gefriend-zoned nog vóórdat hij op date ging

Als je iemand op een Valentijns-date vraagt en daar veel moeite voor doet, dan is dat natuurlijk niet omdat je ‘gewoon’ iemands vriend wilt zijn. Toch is dat helaas wat deze lieverd moest ervaren en het hele internet huilt mee.

De betreffende jongen vroeg zijn ‘beste vriendin’ op een verlate Valentijns-date, omdat hij op de dag zelf in het buitenland was. Geheel in pak kwam hij bij de vriendin aan, die zich ook behoorlijk mooi had aangekleed (ja, dit gaat nog goed).

Het meisje in kwestie besloot zijn positie echter maar even heel duidelijk te maken, en ondanks dat het aan de ene kant vrij onschuldig klinkt, had ze het eigenlijk niet pijnlijker kunnen verwoorden.

Ze deelde een foto met haar date, gepaard met de volgende tekst: ‘When your absolute babe of a best friend turns up smartly dressed and tells you to put on a dress as he’s taking me on a date for a late Valentine’s Day as he was in Hong Kong for it! I seriously couldn’t wish for a better best friend, he really does look after me and spoil me! Have so much love for this boy.’

Auw. Die tweede ‘best friend’ is wel echt een genadeklap.

Het internet vond het zo pijnlijk, dat de jongen al snel een traantje op zijn gezicht kreeg gephotoshopt en behoorlijk wat empathie verzamelde op diverse sociale media. Wij huilen ook een traantje mee.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze jongen werd gefriend-zoned nog vóórdat hij op date ging
Sluiten