Vivian
Vivian Love & Life 9 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze kat komt elke dag naar de universiteit om met studenten te knuffelen

De studenten aan de Universiteit van Augsburg in Beieren, Duitsland, hebben het dan ook goed voor elkaar. Al jaren krijgen zij dagelijks bezoek van een kleine rode kat, Sammy, wiens enige missie is om de studenten hun dagelijkse dosis knuffels te geven.

Sammy is niet van de universiteit, maar woont een eindje verderop bij haar baasje, die er gelukkig geen problemen mee heeft dat haar roodharige kat elke dag met de studenten gaat spelen. Dit is een groot onderdeel geworden van Sammy’s leven, die ondertussen van studenten de bijnaam ‘The Campus Cat’ heeft gekregen. Toen ze één jaar oud was, ontdekte ze de campus van de Universiteit van Augsburg. Sindsdien is ze nooit meer echt weggeweest, alleen om ‘s nachts ook wat knuffels aan haar baasje uit te delen.

Inmiddels kent Sammy bijna iedereen op de universiteit en vindt het dan ook heerlijk om op schoot te liggen. Maar haar favoriete plekje is de bibliotheek, waar ze extra steun biedt aan de gestreste studenten. Wat een heldin! Kunnen wij ook ergens een eigen Sammy krijgen?

Katten hebben enorm veel verschillende persoonlijkheden. Welk type is jouw kat?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze kat komt elke dag naar de universiteit om met studenten te knuffelen
Sluiten