Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 24/05/2018

Deze kinderen kregen hun eerste telefoon, maar het was absoluut niet wat ze ervan verwachtten

Kun jij je je eerste telefoon nog herinneren? Kans zit er dik in dat dit een Nokia 3310 was, of in ieder geval iets in die trant. Veel kon je er hoe dan ook niet mee. Voor kinderen tegenwoordig is dit wel even andere koek.

Tegenwoordig kunnen we ons haast niet meer voorstellen dat er ooit een tijd was waarin we niet constant met elkaar verbonden waren. Kun jij je bijvoorbeeld nog voorstellen dat je moet wachten totdat iemand klaar is met bellen, voordat je het internet kunt gebruiken?

We zijn er nu zo erg aan gewend om alles direct met elkaar te kunnen delen, dat het zelfs voor ons haast ondenkbaar is dat het ooit anders is geweest. Moet je je voorstellen hoe dat is voor kinderen die nu hun eerste telefoon krijgen.

Vaak krijgen kinderen de eerste telefoon van hun ouders. Bij ons was dat niet anders, alleen was die telefoon wel iets minder high-tech dan de dingen waar kids tegenwoordig mee rondlopen. Vodafone deed een leuk experiment en gaf een aantal kinderen hun eerste telefoon, maar dan niet eentje die ze verwachtten te krijgen. Ze kregen namelijk de allereerste telefoon van een van hun ouders. De reacties van de kinderen zijn fantastisch. Bekijk het leuke fragment hier!

In samenwerking met Vodafone

Reageer op artikel:
Deze kinderen kregen hun eerste telefoon, maar het was absoluut niet wat ze ervan verwachtten
Sluiten