Madelon Logen
Madelon Logen Entertainment 9 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze leraar toverde zijn klaslokaal om tot een magische Harry Potter-wereld

Droomde jij er ook van om net zoals Harry Potter les te krijgen op Hogwarts, School of Witchcraft and Wizardry? Deze leraar uit Oregon laat je droom uitkomen.

Kyle Huber geeft les aan de eerste klas op de Evergreen school in Oregon. Om zijn studenten vast enthousiast te maken voor het schooljaar, toverde Kyle zijn klaslokaal om in een Harry Potter-paradijs.

In een interview vertelt hij hoe hij op dit leuke idee is gekomen: “As a kid I remember my biggest dream was to go to Hogwarts someday, but I knew that I could never truly go there and that was a disappointment to feel like I had to give up on that dream.” Toen Kyle zelf leraar werd, realiseerde hij zich dat hij de droom die hij vroeger had uit kon laten komen voor zijn leerlingen. “It wasn’t necessarily in the way I imagined as a kid, but it still feels like I made my 12-year-old self proud and fulfilled that kid’s dream.”

Als de studenten bij het klaslokaal aankomen, moeten ze natuurlijk allereerst door Platform 9 3/4. Hierna komen de studenten in een echt Harry Potter-paradijs met vlaggen van Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin aan het plafond, en natuurlijk boeken met allerlei toverspreuken. Kyle heeft bijna aan alles gedacht: van een collectie vol toverstokjes tot aan de onmisbare sorting hat.

Kyle is in totaal zeventig uur bezig geweest met het ombouwen van het klaslokaal. Wil jij ook je kantoor/klaslokaal/slaapkamer omtoveren? Je bent eventjes bezig, maar dan heb je wel jouw eigen Hogwarts room!

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze leraar toverde zijn klaslokaal om tot een magische Harry Potter-wereld
Sluiten