Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze liedjes van Taylor Swift haar nieuwe album gaan over Travis Kelce

OMG! Dit weekend is het nieuwe album van Taylor Swift uitgekomen, waar fans al maanden op aan het wachten waren. En ze stelt niet teleur, want het is een dubbel album met wel 31 liedjes en een heleboel aanwijzingen.

En wij vertellen je precies welke liedjes over Travis Kelce (en andere celebrities) gaan!

Nieuw album Taylor Swift

Het nieuwe album van Taylor Swift, genaamd The Tortured Poets Department, kwam afgelopen vrijdag uit en was tot grote verassing voor velen een dubbel album. Dit betekent niet 15, maar 31 liedjes. En wie Taylor Swift kent weet dat haar liedjes werkelijk gedichten zijn en je dus ook goed naar de teksten wilt luisteren.

En dat is precies wat fans natuurlijk vanaf het eerste moment dat het album uitkwam zijn gaan doen. Op TikTok wordt er dan ook al flink gespeculeerd welke liedjes precies over wie gaan en daar hoort de nodige uitleg bij. Gelukkig hoef je dit niet zelf uit te zoeken, want wij vertellen je hieronder precies welke liedjes over welke celebrities gaan.

Travis Kelce

Natuurlijk kon het niet anders dat de nieuwe vriend van Taylor Swift, Travis Kelce, benoemd wordt in haar liedjes. Maar welke zijn dat precies? Het zijn de liedjes The Alchemy en So High School die gaan over de nieuwe lover van de zangeres.

Deze grote celebrities maken geen gebruik van social media

Kim Kardashian

Niet alleen liefdes in het leven van Taylor Swift krijgen een speciale verwijzing in haar liedjes. Ook vijanden mogen op een plekje rekenen. Zo ook Kim Kardashian, want volgens fans gaat het liedje thanK you aIMee over de realityster. Als je goed kijkt spellen al de hoofdletters in deze titel KIM. Genoeg bewijs?

Joe Alwyn

Ook joe Alwyn kan natuurlijk niet achterblijven. Veel liedjes op het album gaan over de ex van Taylor Swift, waar de zangeres 6 jaar een relatie mee had.

Travis Barker deelt foto van Kourtney Kardashian op het toilet voor haar verjaardag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.