Deze lieve hond rijdt elke dag in haar eentje (!) met de bus naar het park

De zwarte labrador Eclipse uit Seattle laat zichzelf elke dag uit in het park, en neemt hiervoor helemaal in haar eentje de bus. Hoe schattig!

Inmiddels kijken passagiers niet meer zo op van Eclipse. Ze gaat namelijk zo vaak met de bus, dat ze een buskaartje vast heeft zitten aan haar halsband. Zonder de hulp van andere passagiers weet ze precies wanneer ze moet uitstappen. Ze maakt iedereen in de bus blij, en het scheelt haar baasje weer wat tijd!

Het begon allemaal toen Eclipse ongeduldig aan het wachten was op de bus met haar baasje Jeff, die nog een sigaret aan het roken was. Ze was zo ongeduldig dat ze zonder hem de bus in stapte toen deze aankwam. Dit was het moment dat Jeff zich realiseerde dat de slimme dame het misschien wel zelf kon. Dat betekent overigens niet dat Eclipse zichzelf standaard uitlaat, Jeff gaat nog geregeld mee en weet dat hij ook later in het park nog kan aanhaken tijdens de tripjes van Eclipse.

Elke buschauffeur kent haar inmiddels en ze zijn allemaal dol op haar. We kunnen het bijna niet aan, zo schattig is het.

Eclipse met haar baasje:

Dog Rides Bus Alone, Wins Hearts

Subscribe for more Breaking News: http://smarturl.it/AssociatedPress A black Labrador named Eclipse just wants to get to the dog park. So if her owner takes too long finishing his cigarette, and their bus arrives, she climbs aboard solo and rides to her stop, to the delight of fellow Seattle bus passengers.

6 wetenschappelijke redenen waarom je een hond moet nemen

boredpanda

Reageer op artikel:
Deze lieve hond rijdt elke dag in haar eentje (!) met de bus naar het park
Sluiten