admin
admin Love & Life 15 sep 2018

Deze man wist op geniale wijze drank naar een festival te smokkelen

Dat je geen drank mee mag nemen naar een festivalterrein, geldt voor vrijwel ieder festival. Dat het best ruk is dat je daar alles moet kopen voor een fortuin, is ook zeker een feit. Hoe fijn zou het zijn als je toch op een slimme en handige manier iets mee het festivalterrein op zou kunnen krijgen? We zagen deze zomer al wat handige trucs voorbijkomen, zoals je fles verstoppen in een broodje of een zonnebrandfles vullen met drank naar keuze, maar deze actie spant de kroon.

Onderstaande man, Alex Diamond, heeft de meest geniale manier gevonden om je eigen drank te kunnen drinken op festivals. Hij besloot om maar liefst drie weken alvorens het festival al richting het terrein te gaan, om daar een fles wodka te begraven.

Alex gaat al jaren naar het festival, dus hij kon prima inschatten wat een goede plek zou kunnen zijn. Hij vertelde later dat hij geïnspireerd was door piraten en had ook op een schatkaart de locatie van de drank gemarkeerd met een ‘X’.

Het terugvinden van de fles was niet moeilijk zei Alex, maar het ongezien graven in de grond ging toch iets lastiger dan verwacht. Uiteindelijk lukte het hem de fles binnen tien minuten ongezien op te graven, omringd door wat vrienden en kon-ie zo verder genieten van het festival mét fles wodka.

Ondertussen is Alex beroemd voor deze actie en is hij een Facebook-pagina gestart waar hij al zijn tips prijs geeft over festivals. Of we het je aanraden na te doen, dat misschien niet, maar met al deze moeite verdient Alex zijn eigen flesje natuurlijk wel.

Mirror

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze man wist op geniale wijze drank naar een festival te smokkelen
Sluiten