Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Love & Life 12 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze moeder maakte deze hilarische foto omdat haar kinderen terug naar school gingen

Hoewel de meesten onder ons waarschijnlijk nog geen mini-me’s hebben om voor te zorgen, kunnen we ons helemaal vinden in de emoties van moeder Keshia Leann Gardner over haar koters.

Kinderen – en dan vooral de wat jongere variant – zijn nou eenmaal een handvol werk. Voor veel moeders is het een opluchting wanneer ze de kids ‘s ochtends naar school kunnen brengen en eindelijk een momentje van rust voor zichzelf hebben.

Die rust kunnen moeders wel vergeten wanneer de zomervakantie om de hoek komt kijken en de kinderen stuk voor stuk hele dagen joelend het thuisfront domineren. We kunnen ons ook wel voorstellen dat wanneer je 54 keer per dag een vraag wordt gesteld die begint met “Mama…” je op een gegeven moment gek denkt te worden.

Moeder Keshia Leann Gardner was zo blij toen de zomervakantie van haar koters weer voorbij was dat ze het euforische moment wilde vastleggen met een hilarische fotoshoot die ze deelde op Facebook met de beschrijving “Happy 1st day of school kids. I’m gonna miss y’all!”. We feel ya, woman.

Distractify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze moeder maakte deze hilarische foto omdat haar kinderen terug naar school gingen
Sluiten