Renée
Renée Entertainment 4 sep 2017

Deze nieuwe ‘prison bae’ is minstens zo knap als Jeremy Meeks

Wat was het toch een benauwend dagje, het moment in juni 2014 dat vrouwen wereldwijd ineens zwichtten voor de charmes van Jeremy Meeks. De crimineel verscheen zo zwoel op zijn mugshot dat hij direct werd gebombardeerd tot ‘prison bae’ en even later een behoorlijk modellencontract op zijn naam had staan. Toch heeft Jeremy nu concurrentie.

Vrouwen lijken nog steeds te zwichten voor convicted felons, want als deze mannen knap zijn, dan is misdaad ineens niet meer zo erg. En ja, eerlijk is eerlijk: de 20-jarige Mekhi Alante Lucky is toch zeker wel een plaatje om naar te kijken. Zelfs zijn mugshots lijken zo uit een nieuwe editie Dazed & Confused te komen, laat staan de professionele foto’s.

Mekhi is al meerdere keren gearresteerd – de laatste keer was in 2016 voor het te hard rijden in een gestolen auto – maar is nu model. Zijn mugshot ging namelijk viral en viel ook op bij de manager van een modellenbureau in Atlanta, dat hem direct een contract aanbood.

Inmiddels heeft Mekhi al voor behoorlijk wat sterke foto’s geposeerd en verwachten we dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn dat we iets van hem horen. De heterochromie in zijn ogen speelt daar uiteraard een rol bij, al zou hij zonder ook zeker niet misstaan op de beelden.

Mekhi volg je hier op Instagram.

Ondertussen is Jeremy nog altijd lekker aan het daten met Chloe Green; de onvoorstelbaar rijke dochter van de baas van Topshop, die goed is voor zo’n vijf miljard (ja, miljard, geen miljoen). Ze zouden zich zelfs hebben verloofd.

Bored Panda

Reageer op artikel:
Deze nieuwe ‘prison bae’ is minstens zo knap als Jeremy Meeks
Sluiten