Sophie Witlox
Sophie Witlox Health 14 mrt 2015

Deze plekken zijn het pijnlijkst om een tattoo te laten zetten

Over het algemeen kent het gebied rondom de torso de meeste pijn bij het zetten. Want achter dit stuk van het lichaam zitten onze meest vitale organen. En die voelen ook mee. Een tattoo op de ribben en de maag schijnt de ultieme marteling te zijn. Verder zijn plekken waar zich veel zenuwen op een klein oppervlak bevinden erg gevoelig, zoals handen, knieën en ellebogen.

Voor de rest moet ook rekening worden gehouden met het psychologische aspect van pijn. Zorg dat je mentaal stabiel bent en luister naar het advies van je tatoeëerder. Het begint allemaal met een goede balans van lichaam én geest, dus relax, en wees niet bang om pijn te ervaren. Zorg er in ieder geval voor dat er geen alcohol in je lichaam zit en probeer een verkoudheid ook te vermijden.

We moeten er natuurlijk wel vanuit gaan dat de pijngrens bij de een lager ligt dan bij de ander en er zullen ongetwijfeld mensen elke plek als super pijnlijk ervaren. Wat wij echter wel belangrijk vinden, is om in je keuze voor de plek niet de pijn mee te laten tellen. Een tatoeage zul je altijd wel voelen, ga dus gewoon voor de plek die jouw voorkeur heeft.

Klik hier voor inspiratie op het gebied van tatoeages.

Reageer op artikel:
Deze plekken zijn het pijnlijkst om een tattoo te laten zetten
Sluiten