Deze vader gaf zijn dochter een nieuw lichaam voor haar verjaardag

Love & Life

Deze vader gaf zijn dochter een nieuw lichaam voor haar verjaardag

Wat krijg jij van je ouders als je jarig bent? Wij zijn al heel blij met een leuke giftcard of zo, maar de 23-jarige Haleigh York kreeg van haar vader een compleet nieuw lichaam.

Ze at jaren lang bijna alleen maar Pop Tarts en dronk nagenoeg alleen maar de fluoriserende frisdrank Mountain Dew. Niet heel gek dat ze binnen no time 129 kilo woog.

Hierdoor werd ze enorm onzeker, en ging ze alleen maar meer emotioneel eten. Ze durfde niet meer in vliegtuigen of achtbanen, uit angst dat de veiligheidsriem niet zou passen. Ze was er helemaal klaar mee, en wilde iets doen aan haar uiterlijk.

Ze liet 80% van haar buikvet weghalen, en ging op een streng schema van sporten en diëten. Ze had echter nog één probleem: haar vel was helemaal uitgerekt. Daardoor voelde ze zich niet prettig in de kleding die ze wilde dragen.

Gelukkig wilde haar vader helpen, en hij gaf haar voor haar verjaardag niet alleen de operatie om haar overtollige vel weg te laten halen, maar gaf haar ook een boob job en een tummy tuck. Wat mag dat kosten? $27.000.

Vader is dolgelukkig met het resultaat, en is blij met de investering: “She was always beautiful, but now she is being asked to do modeling.” Uhuh.